Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

ΑΕΚ: Στα κιτρινόμαυρα! Η “πρώτη” του Κρίστιτσιτς στα Σπάτα – [pics]

ΑΕΚ: Στα κιτρινόμαυρα! Η “πρώτη” του Κρίστιτσιτς στα Σπάτα – [pics]
ΦΩΤΟ eurokinissi

Την Παρασκευή (04.01.2019) επισημοποίησε τη συμφωνία του με την ΑΕΚ, υπογράφοντας στους “κιτρινόμαυρους” συμβόλαιο μέχρι το 2022 και μια ημέρα αργότερα ο Νένταν Κρίστιτσιτς βρέθηκε στα Σπάτα για την πρώτη του προπόνηση με την Ένωση.

Στο προπονητικό της ΑΕΚ βρέθηκε για πρώτη φορά -το Σάββατο- το νέο μετεγγραφικό απόκτημα της Ένωσης, Νένταν Κρίστιτσιτς. Ο Σέρβος μέσος έφτασε στις 15:45 μαζί με τους Τσόσιτς, Λιβάγια (σ.σ. τον βοηθούν στην προσαρμογή) και είχε μια πρώτη γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες.

Στα Σπάτα τον υποδέχτηκε πρώτος από την ΑΕΚ ο Βασίλης Δημητριάδης, που του είπε: “Καλωσόρισες και να είσαι δυνατός. Ο,τι χρειαστείς είμαστε εδώ για σένα”. Ο Κρίστιτσιτς έκανε την πρώτη του προπόνηση με τους “κιτρινόμαυρους” και θα προσπαθήσει να τεθεί το συντομότερο δυνατό στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Μάλιστα, ο Σέρβος μέσος ήθελε να προπονηθεί από χθες (04.01.2019), αλλά δεν υπήρχε χρόνος, καθώς μετακόμισε με όλα του τα πράγματα στο νέο του σπίτι. Ο Κρίστιτσιτς δούλεψε στο γυμναστήριο και έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης του Σαββάτου διεξήχθη προπονητικό «διπλό» με την ομάδα Κ20 της ΑΕΚ, στο οποίο συμμετείχαν όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας.

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 13.00 και πριν την έναρξή της αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, συνοδευόμενοι από τον Βασίλη Δημητριάδη και τον Χριστόφορο Κόλα, θα παρακολουθήσουν την τελετή Αγιασμού των υδάτων στο Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδέλφειας Γαβριήλ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις