Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

ΑΕΚ – Ίβιτς προς παίκτες: “Όποιος δεν θέλει να είναι εδώ μαζί μας, μπορεί να φύγει!”

ΑΕΚ – Ίβιτς προς παίκτες: “Όποιος δεν θέλει να είναι εδώ μαζί μας, μπορεί να φύγει!”
ΦΩΤΟ intime

Ανοιχτή άφησε την πόρτα της εξόδου ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ίλια Ίβιτς, σε ομιλία του προς τους παίκτες της “Ένωσης” όπου τόνιζε όιτ όποιος δεν θέλει να είναι στην ομάδα μπορεί να φύγει ενώ επεσήμανε ότι όσα έζησαν με την επίσκεψη των οπαδών της ομάδας ήταν… light.

Ο Ίλια Ίβιτς μίλησε στους παίκτες της ΑΕK για την ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τα όσα ακολούθησαν με τις… προειδοποιήσεις των οπαδών της ομάδας τονίζoντας ότι αυτά δεν ήταν… τίποτα μπροστά σε όσα έχουν γίνει άλλες εποχές ενώ επεσήμανε ότι όποιος δεν θέλει να είναι στην ομάδα μπορεί να φύγει.

Συγκεκριμένα ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, ο οποίος έμεινε στο απυρόβλητο από τους οπαδούς που επισκέφθηκαν το ξενοδοχείο της ομάδας το βράδυ της Κυριακής, είπε στους παίκτες της ομάδας:

“Είμαι πολύ απογοητευμένος από όλο αυτό που έχουμε ζήσει. Ωστόσο, πρώτα απ’ όλα και σχετικά με την επίσκεψη των οπαδών μας στο ξενοδοχείο, ότι ζήσατε θέλω να ξέρετε ότι ήταν πολύ light σε σχέση με όσα έχουμε ζήσει εμείς αντίστοιχα φορώντας αυτή τη φανέλα. Όποιος δεν θέλει να είναι εδώ μαζί μας, μπορεί να φύγει, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να βρούμε άλλους παίκτες και αν κάποιος θέλει να φύγει”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις