Σάββατο, 18 Μαΐ
17oC Αθήνα

Η ΑΕΚ καλεί τον κόσμο της να μείνει μακρυά απ’το γήπεδο του Πλατανιά!

ΑΕΚ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Μπορεί να υπάρχει απαγορευτικό μετακίνησης οπαδών από το υφυπουργείο αθλητισμού, αλλά η ΠΑΕ ΑΕΚ θέλει να.. προσέχει και καλεί τους οπαδούς της να μην βρεθούν την Κυριακή στο γήπεδο του Πλατανιά, προκειμένου να μην δημιουργηθεί ο παραμικρός κίνδυνος τιμωρίας της ομάδας.

Η ανακοίνωση των “κιτρινόμαυρων”

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της στην Κρήτη, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα, ότι και για τον αγώνα με τον Πλατανιά την Κυριακή 15 Απριλίου στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων Χανίων ισχύει η υπουργική απόφαση απαγόρευσης τόσο της οργανωμένης όσο και της μεμονωμένης μετακίνησης των φίλων της ομάδας μας.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζητάει από τους οπαδούς της την απόλυτη συμμόρφωση με τη συγκεκριμένη απόφαση, καθώς σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να υπάρξει κίνδυνος τιμωρίας της ομάδας μας, κάτι το οποίο εννοείται ότι κανείς δεν επιθυμεί στην τελική ευθεία για τη διεκδίκηση του εφετινού πρωταθλήματος.

Καλείστε, κάτι που έχετε κάνει σε ολόκληρη τη διάρκεια της εφετινής προσπάθειας, να προστατεύσετε πάνω απ’ όλα τα αγωνιστικά συμφέροντα της ομάδας μας προκειμένου να μην δημιουργηθεί ο παραμικρός κίνδυνος και να μην δώσουμε την οποιαδήποτε αφορμή για τιμωρία της ΑΕΚ”

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις