Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

ΑΕΚ: Κίνδυνος χειρουργείου για Μπογέ! Η αποστολή για την Ολλανδία

ΑΕΚ: Κίνδυνος χειρουργείου για Μπογέ! Η αποστολή για την Ολλανδία
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Λούκας Μπογέ αναμένεται να υποβληθεί άμεσα σε νέο έλεγχο για να διαπιστωθεί η κατάσταση του τραυματισμού του, με το σενάριο της χειρουργικής επέμβασης να είναι πλέον πιθανό. Ο Αργεντινός εξτρέμ είναι μαζί με τον Αλμπάνη, οι δύο παίκτες που δεν έχει στη διάθεσή του για τον αγώνα με τον Άγιαξ, ο Μαρίνος Ουζουνίδης, συν των τιμωρημένων Λιβάγια και Λόπες.

Με 21 ποδοσφαιριστές της θα ταξιδέψει στην Ολλανδία η ΑΕΚ για το πρώτο παιχνίδι των ομίλων του Champions League κόντρα στον Άγιαξ, με τους Λούκας Μπογέ και Χρήστο Αλμπάνη να είναι οι δύο απουσίες της ομάδας, λόγω τραυματισμών.

Αμφότεροι συνεχίζουν το ατομικό πρόγραμμα στα Σπάτα, με τον Αργεντινό να υποβάλλεται εντός της εβδομάδας, σε νέο απεικονιστικό έλεγχο, προκειμένου να αποφασισθεί αν θα συνεχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί ή αν θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης, σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ.

Από εκεί και έπειτα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης, δεν έχει στη διάθεσή του και τους Λιβάγια και Λόπες, που έχουν τιμωρηθεί με 4 αγωνιστικές για τις αποβολές του στο παιχνίδι με τη Βίντι στο ΟΑΚΑ.

Η αποστολή της ΑΕΚ για τον Άγιαξ

Μπάρκας, Τσιντώτας, Γκίνης, Μπακάκης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, Σβάρνας, Χουλτ, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Γιούσης, Μοράν, Άλεφ, Μάνταλος, Γιαννιώτας, Κλωναρίδης, Πόνσε, Γιακουμάκης.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις