Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΕΚ: Η κίνηση για Λιβάγια και οι εξέδρες της “Αγιά – Σοφιάς”

ΑΕΚ - Λιβάγια
ΠΗΓΗ Eurokinisi

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ θέλουν να… σβήσουν τη λέξη “δανεικός” από το συμβόλαιο του Λιβάγια – Σε ικανοποιητικό ρυθμό συνεχίζονται τα έργα κατασκευής του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Έτοιμη να καταθέσει πρόταση στην Λας Πάλμας για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Μάρκο Λιβάγια εμφανίζεται η ΑΕΚ.

Οι “κιτρινόμαυροι” εμφανίζονται ικανοποιημένοι από την πορεία που έχει -πλέον- ο Κροάτης επιθετικός στην ομάδα και φαίνεται πως δεν περιμένουν μέχρι το καλοκαίρι για να ξεκινήσουν τις συζητήσεις με την ισπανική ομάδα.

Ο Λιβάγια βρίσκεται με τη μορφή δανεισμού στην ΑΕΚ, είναι θετικός στο να μείνει στην Ένωση και δημοσιεύματα θέλουν τη διοίκηση της ομάδας να κινείται τον Ιανουάριο για να τον αποκτήσει.

Η ρήτρα που μπήκε στο συμβόλαιο του παίκτη είναι ύψους 1,8 εκατ. ευρώ, αλλά η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να τη… ρίξει, για να τον αποκτήσει.

Έτοιμες το καλοκαίρι οι εξέδρες της “Αγιά – Σοφιάς”

Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, το οποίο βρίσκει την ΑΕΚ στην κορυφή της Superleague, στην Ένωση υπάρχει και το θέμα του νέου της γηπέδου, με τις εργασίες να συνεχίζονται σε πολύ καλούς ρυθμούς.

Οι εκσκαφές αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τέλος Οκτωβρίου, καθώς έχουν φτάσει μέχρι και στα πέντε μέτρα -σε κάποια σημεία- και θα πρέπει να πάνε στα οκτώ μέτρα.

Βάσει χρονοδιαγράμματος, τα θεμέλια θα μπουν το πολύ μέχρι μέσα Δεκεμβρίου. Παράλληλα, γίνονται προεργασίες σε μια σειρά από άλλες διαδικασίες για το γήπεδο.

Όπως αναφέρεται στην “Ώρα των Σπορ”, σύντομα θα ξεκινήσει η δημιουργία των προκάτ εξεδρών, που θα έχει το γήπεδο. Από την εταιρεία που έχει αναλάβει την κατασκευή τους εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμες μέσα στο καλοκαίρι.

Στην ΑΕΚ αισιοδοξούν πως μέσα στο 2018 θα έχει ολοκληρωθεί το μεγαλύτερο μέρος του κατασκευαστικού κομματικού του γηπέδου της ΑΕΚ, για να ακολουθήσει -μέσα στο 2019- η τοποθέτηση του στεγάστρου.

Μεγάλος στόχος της ΑΕΚ, να μπει η ομάδα στην “Αγιά – Σοφιά” τη σεζόν 2019-20.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις