Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

ΑΕΚ – Κωστένογλου: “Απορώ πώς μπορεί να παίξει κάποιος σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο”

ΑΕΚ – Κωστένογλου: “Απορώ πώς μπορεί να παίξει κάποιος σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο”
ΦΩΤΟ intime

Ο Νίκος Κωστένογλου εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο ματς της ΑΕΚ με την ΑΕΛ, εκφράζοντας την απορία για το πρως μπορεί κανείς να παίξει σε τόσο κακό γήπεδο.

Ο τραγικός αγωνιστικός χώρος του AEL FC Arena έκρινε την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την ΑΕΛ, σύμφωνα με τις δηλώσεις και του προπονητή της Ένωσης, Νίκου Κωστένογλου, στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα.

Οι δηλώσεις Κωστένογλου

«Έγινε ένα παιχνίδι σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο που δε μας επέτρεψε να εκδηλώσουμε τις αρετές και τις ικανότητες που έχουμε σαν ομάδα. Σέβομαι τον αντίπαλο αλλά είμαστε πιο ποιοτική ομάδα και δεν μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε το πλεονέκτημα αυτό. Με δεδομένη την απουσία του Γιακουμάκη δεν είχαμε να βάλουμε έναν σέντερ φορ για να εκμεταλλευτούμε τις ψηλές μπάλες. Ο δρόμος είναι μακρύς, πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια με την ίδια ένταση».

Για την αλλαγή του Νέλσον Ολιβέιρα: «Ο Ολιβέιρα προερχόταν από μακροχρόνιο τραυματισμό. Όταν είδε τον αγωνιστικό χώρο ήταν πολύ προβληματισμένος, για αυτό το λόγο δεν έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο».

Για το αν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα: «Με βάση την εικόνα του παιχνιδιού το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Απειληθήκαμε από στημένες μπάλες και απειλήσαμε με στημένες μπάλες. Είμαι ευχαριστημένος από τη διάθεση των ποδοσφαιριστών και από την τακτική τους συμπεριφορά. Δεν είμαι ευχαριστημένος όμως από το αποτέλεσμα γιατί απλά δεν κερδίσαμε. Δυστυχώς όμως σήμερα το παιχνίδι κρίθηκε σε σημεία που ευνοούσαν τον αντίπαλο. Πραγματικά απορώ πώς μπορεί να παίξει κάποιος σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις