Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΕΚ – Κραϊόβα 1-1 ΤΕΛΙΚΟ: “Τρόμαξε” αλλά προκρίθηκε!

ΑΕΚ – Κραϊόβα 1-1 ΤΕΛΙΚΟ: “Τρόμαξε” αλλά προκρίθηκε!
ΦΩΤΟ intime

Η ΑΕΚ έπαιξε με τη “φωτιά” στο ΟΑΚΑ και επέτρεψε στην Κραϊόβα να ελπίζει στο δεύτερο ημίχρονο, όμως έχοντας και την τύχη με το μέρος της, κράτησε την ισοπαλία 1-1 και προκρίθηκε στα πλέι οφ του Europa League, χάρη στο 2-0 του πρώτου αγώνα.

Με κακή εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΚ λίγο έλειψε να απειληθεί και σοβαρά με αποκλεισμό, αλλά τελικά έμεινε στο 1-1 με την Κραϊόβα και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Μάνταλος άνοιξε το σκορ για την Ένωση, η οποία δέχθηκε την ισοφάρισε στο 63′ και στη συνέχεια επέτρεψε σωρεία ευκαιριών στους Ρουμάνους και για ένα δεύτερο τέρμα.

Παρακολουθήστε LIVE το ΑΕΚ – Κραϊόβα από το Newsit.gr

Η ομάδα του Μιγκέλ Καρντόσο έχει ήδη κάνει το πρώτο… βήμα για την πρόκρισή της στα πλέι οφ του Europa League, με τη νίκη 2-0 μέσα στην Ρουμανία, χάρη σε γκολ των Μάνταλου και Λιβάγια, με τον Κροάτη επιθετικό να είναι ο κορυφαίος του αγώνα.

Στο δεύτερο ματς πάντως, η ΑΕΚ δεν θα έχει στη διάθεσή της τους Βίκτωρ Κλωναρίδη και Νίκλας Χουλτ, οι οποίοι τραυματίστηκαν στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Κραϊόβα και έμειναν εκτός αποστολής.

Σημειώνεται ότι το ματς είναι κεκλεισμένων των θυρών, εξαιτίας της τιμωρίας της Ένωσης, από την περασμένη σεζόν και τους ομίλους του Champions League.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις