Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΕΚ: Κρίσιμες ώρες! Κιτρινόμαυρο… μπάσιμο για Χουλτ

ΑΕΚ

Παρά τις διαψεύσεις που έχουν υπάρξει κατά καιρούς, η ΑΕΚ εμφανίζεται να «παλεύει» για την απόκτηση του Νίκλας Χουλτ του Παναθηναϊκού. Τα δεδομένα με την πρόταση των «κιτρινόμαυρων» αλλά και της Μπρόντμπι για τον Σουηδό μπακ.

Η ΑΕΚ προσπαθεί να ενισχύσει το ρόστερ της ακόμα τις τελευταίες ώρες της μετεγγραφικής περιόδου. Η περίπτωση του Πορτογάλου εξτρέμ, Μπεμπέ, δεν προχώρησε και στην Ένωση πλέον προσπαθούν να αποκτήσουν τον Νίκλας Χουλτ του Παναθηναϊκού.

Από την ΑΕΚ δεν επιβεβαιώνεται ούτε αυτή τη φορά κάτι, αλλά τα δημοσιεύματα θέλουν τους «κιτρινόμαυρους» να βρίσκονται σε επαφές με τον Παναθηναϊκό για τον Σουηδό αριστερό μπακ.

Η πρώτη προσφυγή του Χουλτ απορρίφθηκε, ο παίκτης επιθυμεί να φύγει από το «τριφύλλι» και οι «πράσινοι» να εξοικονομήσουν χρήματα. Πέρα από την Ένωση όμως, για τον παίκτη ενδιαφέρεται η Μπρόντμπι.

Οι προτάσεις για τον Χουλτ

Η Μπρόντμπι φαίνεται πως έχει καταθέσει καλύτερη πρόταση στον Παναθηναϊκό από την ΑΕΚ. Οι Δανοί δίνουν περίπου 500 χιλιάδες ευρώ, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» περίπου 200 – 250 χιλιάδες ευρώ (υπαρκτό το ενδεχόμενο να πάει και κάποιος παίκτης δανεικός στο «τριφύλλι»).

Η Μπρόνμπι όμως δεν προσφέρει κάποιο συμβόλαιο που καλύπτει τον παίκτη. Την ίδια στιγμή, η Ένωση φέρεται να προσφέρει συμβόλαιο 2,5 ετών, δίνοντάς του 150.000 ευρώ μέχρι το καλοκαίρι και 300.000 για τα επόμενα δυο χρόνια. Ο ίδιος ο Χουλτ ψάχνει συμβόλαιο 350 χιλ. ευρώ.

Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε κρίσιμο σημείο και ο Χουλτ σε συνεχή επαφή με τον ατζέντη του, Μάρτιν Νταλίν.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις