Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

ΑΕΚ: Ξεπέρασαν τις 5.000 τα διαρκείας για τη νέα σεζόν! Νέα ανακοίνωση της ΠΑΕ

ΑΕΚ
ΦΩΤΟ ΠΑΕ ΑΕΚ

Με πολύ γρήγορους ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ. Πάνω από 5.000 φίλοι της Ένωσης έχουν ανανεώσει τις κάρτες τους.

Οι φίλοι της ΑΕΚ έχουν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον να ανανεώσουν τα εισιτήρια διαρκείας τους. Η διάθεση συνεχίζεται με ταχύτατους ρυθμούς και τρεις μέρες πριν το τέλος των ανανεώσεων των παλαιών κατόχων «έσπασε» το φράγμα των 5.000 διαρκείας.

Η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ ενημέρωσε τον κόσμο της ομάδας ότι το Σαββάτο 7 Ιουλίου είναι η τελευταία ημέρα κατά την οποία ισχύει το δικαίωμα διατήρησης των θέσεων για τους περσινούς κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας κι ότι από την Τετάρτη 11 Ιουλίου μέχρι και Παρασκευή 3 Αυγούστου θα συνεχιστεί κανονικά η διάθεση στο σύνολο των ελεύθερων θέσεων.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι το προσεχές Σάββατο 7 Ιουλίου είναι η τελευταία ημέρα κατά την οποία ισχύει το δικαίωμα διατήρησης των θέσεων για τους περσινούς κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας.

Υπενθυμίζεται ότι το τμήμα εισιτηρίων διαρκείας λειτουργεί κάτω από τη θύρα των επισήμων του ΟΑΚΑ (είσοδος από κεντρική Πύλη A) τις καθημερινές από 10:00-18:00 και το Σάββατο 10:00-14:00.

Τη Δευτέρα 9 Ιουλίου και την Τρίτη 10 Ιουλίου το τμήμα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας θα παραμείνει κλειστό για την απαραίτητη προεργασία του συστήματος και από την Τετάρτη 11 Ιουλίου μέχρι και την Παρασκευή 3 Αυγούστου θα συνεχιστεί κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στο σύνολο των ελεύθερων θέσεων.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τους περσινούς κατόχους για την αθρόα μέχρι σήμερα προσέλευσή τους για την ανανέωση των διαρκείας τους και παρακαλεί όσους επιθυμούν να το κάνουν και δεν έχουν έρθει μέχρι σήμερα στο ΟΑΚΑ να σπεύσουν για την ανανέωση των περσινών τους θέσεων μέχρι αυτό το Σάββατο 7 Ιουλίου.”

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι το προσεχές Σάββατο 7 Ιουλίου είναι η τελευταία ημέρα κατά την οποία ισχύει…

Gepostet von AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ am Mittwoch, 4. Juli 2018

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις