Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

ΑΕΚ – Λιβάγια: “Έχουμε μεγάλη ευκαιρία μπροστά μας! Είμαι σίγουρος για τον κόσμο”

ΑΕΚ – Λιβάγια: “Έχουμε μεγάλη ευκαιρία μπροστά μας! Είμαι σίγουρος για τον κόσμο”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Μάρκο Λιβάγια μίλησε για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Σέλτικ και την ευκαιρία που έχει η ομάδα του να πάρει τη “χρυσή” πρόκριση για τα πλέι οφ του Champions Leaue, ενώ δήλωσε σίγουρος για τη συμπαράσταση του κόσμου στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ περιμένουν ένα “γεμάτο” ΟΑΚΑ και το ίδιο φαίνεται να πιστεύει και ο Μάρκο Λιβάγια, που ανέδειξε τον αγώνα ρεβάνς με τη Σέλτικ, ως μία ακόμη ευκαιρία για να ζήσει η ομάδα ωραίες στιγμές με τον κόσμο της στο γήπεδο.

Οι δηλώσεις του Κροάτη επιθετικού της Ένωσης, θα αναγράφονται στο match programm του παιχνιδιού της Τρίτης (14/08) και στο απόσπασμα που έδωσε στο “φως” η ΠΑΕ ΑΕΚ, τόνισε ότι η ετοιμότητα της ομάδας, είναι δευτερευούσης σημασίας σε τόσο σημαντικά ματς.

Οι δηλώσεις του Λιβάγια

«Σε αυτά τα ματς δεν έχει καμία σημασία αν είμαστε έτοιμοι ή όχι. Σε αυτά τα ματς μετράει ένα πράγμα. Η νίκη και η πρόκριση. Και για αυτό θα παλέψουμε ανεξαρτήτως του ότι ακόμα δεν μπορούμε να είμαστε έτοιμοι στο 100%. Έχουμε μπροστά μας μία μεγάλη ευκαιρία και δεν πρέπει να την αφήσουμε να πάει χαμένη”.

Για τον κόσμο: «Ζήσαμε πέρυσι μαζί με τον κόσμο πολύ ωραίες στιγμές και πιστεύω ότι έτσι θα είναι το ΟΑΚΑ και στο ματς με τη Σέλτικ. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα είναι στο πλευρό μας από το πρώτο λεπτό».

«Σε αυτά τα ματς δεν έχει καμία σημασία αν είμαστε έτοιμοι ή όχι. Σε αυτά τα ματς μετράει ένα πράγμα. Η νίκη και η…

Gepostet von AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ am Sonntag, 12. August 2018

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις