Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

ΑΕΚ – Λιβάγια: “Λάθος μου η εθνική! Περήφανος στην Ελλάδα”

ΑΕΚ – Λιβάγια: “Λάθος μου η εθνική! Περήφανος στην Ελλάδα”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Μάρκο Λιβάγια επέστρεψε μετά από πολύ καιρό στην εθνική Κροατίας και αναφέρθηκε στα λάθη που έκανε ο ίδιος σε σχέση με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, αλλά και στην παρουσία του στην Ελλάδα και την ΑΕΚ, που του έδειξε το “δρόμο” της επιστροφής.

Με απόφασή και του ίδιου του παίκτη, ο Μάρκο Λιβάγια είχε μείνει μακριά από την εθνική Κροατίας για αρκετό καιρό, χάνοτνας και την ευκαιρία να αγωνιστεί στο Μουντιάλ του 2018, γεγονός που άλλαξε μέσα από την παρουσία του στην ΑΕΚ.

Αυτό δήλωσε ο ίδιος ο επιθετικός της Ένωσης, μιλώντας στην ιστοσελίδα net.hr, με αφορμή την επιστροφή του στην Εθνική, επισημαίνοντας την περηφάνια του για την Ελλάδα και τον “Δικέφαλο”.

Οι δηλώσεις του Λιβάγια

“Νιώθεις πάντα χαρούμενος όταν έχεις κλήση να αγωνιστείς στην Εθνική ομάδα. Ήταν λάθος για’ μένα το να μην έχει γίνει νωρίτερα, αλλά έχω κάποια ενοχή κι εγώ σε αυτό. Δεν είχα ποτέ μια σταθερότητα, όπως αυτήν που έχω αποκτήσει στην ΑΕΚ τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Είμαι χαρούμενος, τώρα όλα μου έχουν έρθει όπως θέλω, και μου αρέσει. Οι περισσότεροι παίκτες γνωρίζονται από τις μικρές εθνικές, δεν μια μια αλλαγή την οποία θα χρειαστεί να συνηθίσω. Είμαι πραγματικά χαρούμενος, περνάω όμορφα στην Ελλάδα και είμαι περήφανος που βρίσκομαι εδώ.

Ο αγώνας που έχουμε με την Πορτογαλία, είναι φιλικού χαρακτήρα, ωστόσο με την Ισπανία θα έχει σημασία το σκορ. Θα κάνω το καλύτερο μου! Όσα περισσότερα μπορώ για να βοηθήσω θα τα κάνω. Νομίζω θα είναι ενδιαφέρον παιχνίδια, όλος ο κόσμος θα τα δει, παίζουμε με τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς να δούμε πού είμαστε”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις