Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

ΑΕΚ – Λιβάγια: “Θέλω να παίξω στην Αγιά Σοφιά”

ΑΕΚ – Λιβάγια: “Θέλω να παίξω στην Αγιά Σοφιά”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Μάρκο Λιβάγια είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής της ΑΕΚ στη φετινή σεζόν και δήλωσε έτοιμος να μείνει για πολλά χρόνια στην ομάδα, με στόχο και την παρουσία του στο νέο γήπεδο της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Την επιθυμία να αγωνιστεί και στην “Αγιά Σοφιά” με την ΑΕΚ, εξέφρασε ο Μάρκο Λιβάγια, που μίλησε στην Ώρα για Σπορ, για τη φετινή πορεία της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά και την κλήση του στην Εθνική Κροατίας.

Οι δηλώσεις του Λιβάγια

Για τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα: «Όλοι ξέρουν ότι το πρώτο ματς πρωταθλήματος πάντα είναι δύσκολο. Είμαστε λίγες μέρες μακριά από το ματς με τη Βίντι και είναι πολύ σημαντικό για μας ότι νικήσαμε στην πρεμιέρα. Νομίζω ότι η ομάδα έπαιξε πάρα πολύ καλά, είχε ευκαιρίες να σκοράρει περισσότερα γκολ. Τώρα σκεφτόμαστε τη ρεβάνς με τη Βίντι, ώστε να κάνουμε το καθήκον μας».

Για την υπεράσπιση του τίτλου: «Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε ξανά το πρωτάθλημα. Είναι σίγουρα δύσκολο, αλλά πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι να το επαναλάβουμε με τον κόσμο στο πλευρό μας».

Για το μέλλον του στην ΑΕΚ: «Θέλω να μείνω και να παίξω στο νέο γήπεδο. Έχω συμβόλαιο για άλλα τρία χρόνια, είμαι πολύ χαρούμενος στην ΑΕΚ. Γίναμε πρωταθλητές, πράγμα πολύ σπουδαίο για έναν παίκτη. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ».

Για τη ρεβάνς με τη Βίντι: «Πιστεύω πως θα περάσουμε. Έχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα από την αναμέτρηση της Βουδαπέστης. Σκοράραμε δύο γκολ εκτός έδρας, πράγμα πολύ δύσκολο, και πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Τώρα παίζουμε στην έδρα μας, με τον κόσμο στο πλευρό μας και θα κάνουμε τα πάντα για να περάσουμε στους ομίλους».

Για την κλήση στην εθνική Κροατίας: «Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά για την κλήση, αλλά τώρα σκέφτομαι τη ρεβάνς με τη Βίντι και μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Αργότερα θα ενταχθώ στην εθνική Κροατίας».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις