Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΕΚ, Λόπες: «Είμαι στην πιο καλή φάση της καριέρας μου»

ΑΕΚ, Λόπες: «Είμαι στην πιο καλή φάση της καριέρας μου»

Ο Ελντερ Λόπες είναι το… τιμώμενο πρόσωπο στο επίσημο Match Programme της ΑΕΚ για τον σημερινό αγώνα με τον Πλατανιά.

Ο Πορτογάλος που έχει κλέψει καρδιές στους πρώτους 5 μήνες παραμονής του στην Ελλάδα, είπε πολλά και ενδιαφέροντα σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στους ανθρώπους του Γραφείου Τύπου της ΠΑΕ, που επιμελήθηκαν τη συνέντευξη και την έκδοση.

– «Ηταν πολύ σωστή η απόφαση που πήρα το περασμένο καλοκαίρι. Βρίσκομαι σε πάρα πολύ κατάσταση, θα μπορούσα να πω ότι βρίσκομαι στην καλύτερη στιγμή της καριέρας μου και θέλω να προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα μου όσο περισσότερο γίνεται για να μπορέσει να κατακτήσει τους σημαντικούς στόχους, που έχει θέσει».

– «Εχουμε πλέον σημαντικές απουσίες, δύο σοβαρούς τραυματισμούς του Πέτρου και του Γιάκομπ, ενώ μας λείπει τώρα και ο Σέρχιο λόγω της αποβολής του, αλλά η δύναμή μας είναι το σύνολο».

– «Χωρίς αμφιβολία η δύναμη της ομάδας βρίσκεται μέσα στα αποδυτήρια! Εγώ είχα πάρα πολύ καιρό να βρεθώ σε αποδυτήρια με αυτό το κλίμα! Ο κάθε ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος να θυσιασθεί για τον συμπαίκτη του και αυτό βγαίνει και μέσα στο γήπεδο. Αν υπάρχει τόσο καλή σχέση στα αποδυτήρια, τα πράγματα μέσα στο γήπεδο είναι πιο εύκολα. Και αυτό είναι η μεγαλύτερη εγγύηση για να προχωρήσουμε και να κατακτήσουμε τους στόχους μας».

– «Θα μπορούσα να βάλω τον εαυτό μου μέσα στους τρελούς της ομάδας! Όταν όμως μιλάμε για τρέλα, μιλάμε για ποδοσφαιρική τρέλα, από τον τρόπο με τον οποίο ζούμε το κάθε ματς. Είναι λογικό να υπάρχουν έντονες στιγμές μέσα στο γήπεδο, αλλά το θέμα είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μπορέσουμε να βγάλουμε την καλύτερη διάθεση και όλες τις δυνατότητές μας για να πάρει η ομάδα αυτό που θέλει. Είναι πολύ σημαντικό να έχει η ομάδα δυνατές προσωπικότητες και το αίμα να βράζει μέσα στο γήπεδο»

-«Στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό εκνευρίστηκα πολύ για ένα φάουλ που θα έπρεπε να δοθεί υπέρ μας, αλλά κατάλαβα ότι ο διαιτητής σφύριξε αντίθετα υπέρ του Παναθηναϊκού. Εκνευρίστηκα πολύ, αλλά αυτά συμβαίνουν… Είναι κάτι που τελείωσε και έμεινε μέσα στο γήπεδο».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις