Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

ΑΕΚ: Με Μελισσανίδη η προπόνηση! Τετ-α-τετ με Μασούντ

ΑΕΚ - Μελισσανίδης

Για μια ακόμα φορά ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλησε να δείξει πως είναι κοντά στους παίκτες της ΑΕΚ. Τετ-α-τετ με Μασούντ. Απουσίασε και πάλι ο Λιβάγια από την προπόνηση.

Στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ ευχήθηκε προσωπικά στα μέλη της ομάδας και το προσωπικό ενόψει της αλλαγής του έτους, δείχνοντας πως συνεχίζει να βρίσκεται κοντά στους “κιτρινόμαυρους”.

Να αναφέρουμε πως πέρα από τη συζήτηση που είχε με τον Μανόλο Χιμένεθ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε και ένα τετ-α-τετ με το νέο απόκτημα της ΑΕΚ, Σοτζέι Μασούντ.

Ο “Τίγρης” καλωσόρισε στην ομάδα τον Ιρανό μεσοεπιθετικό, του ευχήθηκε καλή χρονιά και του εξέφρασε την σιγουριά του πως θα καταφέρει βοηθήσει την ΑΕΚ να πετύχει τους στόχους της.

Και πάλι εκτός ο Λιβάγια

όσον αφορά τα της προπόνησης, για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ο Μάρκο Λιβάγια δεν κατάφερε να δώσει το “παρών”, αφού δεν έχει ξεπεράσει ακόμη την εμπύρετη αμυγδαλίτιδα που τον ταλαιπωρεί.

Πάντως, ο Κροάτης επιθετικός αναμένεται να γίνει σύντομα καλά και να τεθεί στη διάθεση του Χιμένεθ για το ματς πρωταθλήματος στην έδρα του Παναιτωλικού.

Αμφίβολοι για τον αγώνα στο Αγρίνιο είναι οι Βράνιες και Τσόσιτς, που συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα. Εκτός πλάνων είναι και ο Αντρέ Σιμόες, που συνέχισε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Η τελευταία προπόνηση του 2017 για τους παίκτες της ΑΕΚ έχει οριστεί για το πρωί της Κυριακής (31/12, 10.30), ενώ θα επιστρέψουν στα Σπάτα την Πρωτοχρονιά στις 17.00.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις