Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΕΚ – Μελισσανίδης: “Δημιουργείται κάτι ξεχωριστό στο Μουσείο που θα στεγαστεί στο γήπεδο”

ΑΕΚ – Μελισσανίδης: “Δημιουργείται κάτι ξεχωριστό στο Μουσείο που θα στεγαστεί στο γήπεδο”

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από το γεγονός ότι και το έργο του Μουσείου Προσφυγικού Ελληνισμού που θα στεγαστεί στο γήπεδο της ΑΕΚ μπαίνει στην τελική ευθεία.

«Σήμερα θεωρώ ότι είναι μια ακόμα σημαντική μέρα, είναι μια μέρα για τον προσφυγικό ελληνισμό. Εκτός από το γήπεδο που φτιάχνουμε, δημιουργούμε και αυτό το μουσείο που θα καλύψει όλη την ιστορία του προσφυγικού ελληνισμού», τόνισε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, μετά την παρουσίαση της επιτροπής για το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού που έγινε σήμερα (14/11) στο αμφιθέατρο του μουσείου της Ακρόπολης.

«Θέλω να πιστεύω ότι δημιουργείται κάτι ξεχωριστό στο Μουσείο αυτό που θα στεγαστεί στο γήπεδο της ΑΕΚ. Η παρουσία τόσο σημαντικών ανθρώπων εδώ σήμερα άλλωστε σημαίνει πολλά», πρόσθεσε.

Σε ερώτηση για το αν νιώθει περήφανος που βλέπει ένα όραμα του να υλοποιείται, ο Δημήτρης Μελισσανίδης απάντησε: «Δεν είναι θέμα αν εγώ νιώθω περήφανος. Απλώς κάνουμε πράξη όλα όσα είχαμε πει. Το γήπεδο τρέχει, το Μουσείο το ξεκινάμε και θέλω να πιστεύω ότι θα είναι όλα όπως τα θέλουμε. Εύχομαι και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις