Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΕΚ – Μελισσανίδης: “Ιστορικό παιχνίδι για την Ένωση και τον κόσμο της”

ΑΕΚ – Μελισσανίδης: “Ιστορικό παιχνίδι για την Ένωση και τον κόσμο της”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Εμφανώς ικανοποιημένος από την πρόκριση της ΑΕΚ επί της Σέλτικ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ευχαρίστησε τους οπαδούς για την παρουσία τους στο ΟΑΚΑ και έκανε λόγο για ιστορικό παιχνίδι πλέον κόντρα στη Βίντι, αφού η Ένωση έχει “χρυσή ευκαιρία” να προκριθεί στους ομίλους του Champions League.

Η ΑΕΚ βρίσκεται πια μπροστά σε μία τεράστια ευκαιρία για την είσοδο στους “χρυσοφόρους” ομίλους του Champions League και σε αυτό το γεγονός εστίασε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετά τη νίκη και την πρόκριση επί της Σέλτικ.

Οι δηλώσεις του Μελισσανίδη

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ξέρετε ο νόμος της μπάλας λέει ότι όταν το 2-0 γίνεται 2-1, τότε μπορεί να γίνει 2-2. Τέλος καλό όλα καλά όμως, έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι και αν μας βοηθήσει και η τύχη θα μπούμε στο Champions League. Νομίζω θα σημαίνει πολλά (σ.σ. μια πρόκριση στους ομίλους), είναι ένα ιστορικό παιχνίδι και για την ΑΕΚ και για τον κόσμο και για όλους και ίσως και να το αξίζουμε».

Για τον κόσμο: «Τι να πούμε για τον κόσμο, ό,τι και να πούμε θα είναι λίγο. Τους ευχαριστούμε πολύ που είναι κοντά, τους ευχαριστούμε».

Για τις μετεγγραφές: “Δεν είναι να μιλάμε για μεταγραφές τώρα, έχουμε και την υπερένταση!”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις