Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΕΚ – Μελισσανίδης: “Κανείς δεν το πίστευε, εμείς το πιστεύαμε”

ΑΕΚ – Μελισσανίδης: “Κανείς δεν το πίστευε, εμείς το πιστεύαμε”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έκανε λόγο για ανταμοιβή των προσπαθειών πέντε ετών, μετά το 1-1 της ΑΕΚ με τη Βίντι και την πρόκριση των “κιτρινόμαυρων” στους ομίλους του Champions League. “Μας βγήκε η ψυχή στο τέλος” επισήμανε, σχολιάζοντας το τελευταίο τέταρτο του ματς με τη Βίντι.

Ευτυχισμένος και… περήφανος για την ΑΕΚ, μετά την πρόκριση της στους ομίλους του Champions League, εμφανίστηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, κατά την αποχώρησή του από το ΟΑΚΑ.

“Η ΑΕΚ συμμετέχει ξανά στη μεγαλύτερη διοργάνωση της Ευρώπης. Μας βγήκε η ψυχή στο τελευταίο τέταρτο, είχαμε και λίγη τύχη, αλλά πήραμε την πρόκριση εκεί που παίζουν οι κορυφαίες ομάδες. Συνεχίζουμε, προχωράμε, σεμνά και ταπεινά. Μετά από πέντε χρόνια προσπάθειας τα καταφέραμε να φέρουμε την ΑΕΚ ξανά στο Champions League. Ανταμειφθήκαμε για την προσπάθειά μας με τη διάκριση και τη συμμετοχή μας στους ομίλους του Champions League. Κανείς δεν το πίστευε στην αρχή, αλλά εμείς το πιστεύαμε” ανέφερε αρχικά στην κάμερα της CosmoteTV.

Ερωτηθείς για μετεγγραφική ενίσχυση των “κιτρινόμαυρων”, ο κ. Μελισσανίδης, είπε: “Αφήστε τα εξτρέμ κι αυτά”!

Όσο για το αν η ΑΕΚ βρίσκεται άξια στους ομίλους του Champions League, το… αφεντικό της οΈνωσης ανέφερε: “Εννοείται. Δεν χρειάζεται καν αυτή η ερώτηση. Είμαστε πρωταθλητές, πήραμε ένα Κύπελλο. Τι άλλο να κάνουμε; Είναι μια ομαδική προσπάθεια όλων και όχι ατομική δική μου από όταν ανέλαβα. Είμαι χαρούμενος που συμμετέχω σε αυτή την προσπάθεια”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις