Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

ΑΕΚ – Μελισσανίδης: “Όποιον παίκτη γουστάρουμε, τον φέρνουμε αύριο το πρωί”

ΑΕΚ – Μελισσανίδης: “Όποιον παίκτη γουστάρουμε, τον φέρνουμε αύριο το πρωί”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η ΑΕΚ πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης (16/5) την τελευταία της προπόνηση για τη φετινή σεζόν. Στα Σπάτα βρέθηκε κι ο Δημήτρης Μελισσανίδης, προκειμένου να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε το “παρών” στην τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ και συνεχάρη τους παίκτες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Παράλληλα, έδωσε το στίγμα του για την επόμενη μέρα της Ένωσης, λίγες ώρες μετά και το οριστικό “διαζύγιο” με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

«Ήθελα να έρθω να σας χαιρετήσω γιατί σήμερα έχετε την τελευταία προπόνηση της σεζόν. Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για όσα πετύχατε! Η χρονιά ήταν για εμας απόλυτη επιτυχημένη! Κάνατε κάτι που οι οπαδοί μας περίμεναν πολλά χρόνια. Έχουμε καλή ομάδα, έχουμε καλό προπονητή και θέλω να πιστεύω και καλή διοίκηση. Φάγαμε λίγη στενοχώρια στον τελικό του κυπέλλου αυτά γίνονται στον ποδόσφαιρο. Ήσασταν και οι περισσότεροι σε κακή μέρα με λίγες εξαιρέσεις!

Αλλά αυτό τελείωσε, πάει! Είστε οι πρωταθλητές, είστε οι παναξιοι πρωταθλητές! Και του χρόνου θα είμαστε πιο δυνατοί, πιο ενισχυμένοι. Μην το δείτε εγωιστικά αυτό που θα σας πω αλλά να ξέρετε ότι σαν ομάδα όποιον παίκτη γουστάρουμε τον φέρνουμε αύριο το πρωί, όποιον τον θελουμε τον κρατάμε! Σας λέω και πάλι ότι του χρόνου θα είμαστε ακόμα πιο δυνατή ομάδα, θα ενισχυθούμε κι άλλο! Εμεις είμαστε οι πρωταθλητές, συνεχίζουμε, και του χρόνου θα είμαστε και πάλι πρωταθλητές!”, ήταν τα λόγια του “Τίγρη”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις