Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

ΑΕΚ – Μελισσανίδης: Ό,τι καλύτερο για να ενισχύσουμε την ομάδα”

Μελισσανίδης
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στην πρώτη συνάντηση της ΑΕΚ ενόψει της επόμενης σεζόν και έστειλε το “μήνυμα” στους παίκτες για τη διατήρηση του τίτλου του πρωταθλητή. “Από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να ενισχύσουμε την ομάδα”, ανέφερε επίσης ο “ισχυρός άνδρας” της Ένωσης.

Την υπόσχεση ότι από την πλευρά του θα κάνει ότι είναι δυνατό ώστε να ενισχυθεί η ομάδα για να καταφέρει να διατηρηθεί στην κορυφή της Superleague, έδωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, μιλώντας στους παίκτες της ομάδας στην πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν.

Οι δηλώσεις Μελισσανίδη

“Καλό ξεκίνημα να έχουμε και πάνω απ όλα υγεία σε όλους. Όλοι γνωρίζετε τις απαιτήσεις του συλλόγου. Είμαστε οι πρωταθλητές και με αυτό το δεδομένο μπαίνουμε στη νέα σεζόν. Όλοι γνωρίζετε τον νέο προπονητή μας, το γήπεδό μας πλησιάζει και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να ενισχύσουμε την ομάδα.

Για τους στόχους μας δεν χρειάζεται να σας μιλήσω, όλοι τους γνωρίζετε. Πάμε και πάλι για το πρωτάθλημα και αυτό που θέλουμε είναι ακόμη καλύτερη πορεία στην Ευρώπη. Είμαστε όλοι εδώ και είμαστε πάντα στη διάθεσή σας. Σας εύχομαι υγεία. Καλή αρχή. Πάμε όλοι δυνατά με οδηγό μας την περσινή σεζόν”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις