Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

ΑΕΚ: “Σενάρια” με Μιλόγεβιτς – Ουζουνίδη! Τι απαντά η Ένωση

ΑΕΚ
ΦΩΤΟ eurokinis

Ο πρώην προπονητής του Πανιωνίου, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, αλλά και ο νυν προπονητής του Παναθηναϊκού, φέρονται να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας, για τους πιθανούς αντικαταστάτες του Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ. Διαψεύδουν οι “κιτρινόμαυροι”.

Το συμβόλαιο του Μανόλο Χιμένεθ με την ΑΕΚ ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και παρότι το ενδεχόμενο παραμονής του είναι κάτι παραπάνω από “ανοιχτό”, τα σενάρια για την αντικατάστασή του, έχουν ήδη αρχίσει να βλέπουν το “φως” της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με ένα εξ αυτών, ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα που είχε πέρυσι τον Πανιώνιο ακόμη και στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος στην Ελλάδα, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, είναι ο νούμερο ένα υποψήφιος για τον πάγκο της ΑΕΚ. Πιο συγκεκριμένα, η Mozzartsport της πατρίδας του Σέρβου προπονητή, επισημαίνει ότι ο πρώην παίκτης του Ηρακλή και του Παναθηναϊκού, χαίρει της εκτίμησης τόσο του Δημήτρη Μελισσανίδη, όσο και του Ντούσαν Μπάγεβιτς και σε περίπτωση αλλαγής προπονητή στην Ένωση, το όνομά του θα “παίξει” δυνατά για τον “κιτρινόμαυρο” πάγκο.

Το δημοσίευμα αναφέρει μάλιστα, ότι δεύτερη λύση πίσω από τον Μιλόγεβιτς, είναι ο νυν προπονητής του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος και δύσκολα θα συνεχίσει στους “πράσινους”.

“Η ΑΕΚ έχει προπονητή και είναι ο Μανόλο Χιμένεθ”

Η αντίδραση της πλευράς της ΑΕΚ πάντως δεν άργησε να έρθει. Από τους “κιτρινόμαυρους” τονίζεται πως η ομάδα έχει προπονητή και πως αυτός είναι ο Μανόλο Χιμένεθ.

Μάλιστα, από την πλευρά του ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ξεκαθαρίζεται πως ουδέποτε μίλησε με Σέρβους για το συγκεκριμένο θέμα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις