Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

ΑΕΚ: Το μήνυμα Μελισσανίδη για Χριστοδουλόπουλο! “Να είναι τίμιος κι εγώ θα είμαι εδώ”

ΑΕΚ: Το μήνυμα Μελισσανίδη για Χριστοδουλόπουλο! “Να είναι τίμιος κι εγώ θα είμαι εδώ”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η παραμονή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στην ομάδα αποτελεί το πιο “καυτό” θέμα που απασχολεί την ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν. Τι είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στον κόσμο για το μέλλον του διεθνή Έλληνα άσου.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πανηγύρισε με τον κόσμο της ΑΕΚ την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας το Σάββατο (5/5). Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης, ο οποίος πέρασε αρκετές ώρες με τους φιλάθλους στο περιθώριο των πανηγυρισμών στη Νέα Φιλαδέλφεια, δέχθηκε ερωτήσεις για το μέλλον του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Σύμφωνα με τη SportDay, ο “Τίγρης” ξεκαθάρισε: “Να βάλει την υπογραφή του, να είναι τίμιος απέναντι σε αυτό για το οποίο έχει δεσμευτεί και μετά εγώ είμαι εδώ”.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλει από τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να σεβαστεί το “συν ένα” που είχε υπογράψει και στη συνέχεια οι δύο άνδρες να συζητήσουν για την επιβράβευση του παίκτη με νέο deal. Εάν, όμως, ο Λάζαρος συνεχίσει να ζητά νέο συμβόλαιο με υψηλότερες αποδοχές, τότε είναι πιθανό οι δύο πλευρές να οδηγηθούν στα δικαστήρια.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις