Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

ΑΕΚ – “Μήνυμα” Μελισσανίδη που “δείχνει” Σιμόες και… Παναθηναϊκό!

ΑΕΚ – “Μήνυμα” Μελισσανίδη που “δείχνει” Σιμόες και… Παναθηναϊκό!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Μια “σφιχτή” οικονομική πολιτική θέλει να ακολουθήσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην ΑΕΚ -στα μετεγγραφικά θέματα της ομάδας- την ώρα που η Ένωση βρίσκεται σε διαδικασία διαπραγματεύσεων για την ανανέωση του συμβολαίου του Αντρέ Σιμόες.

Ξεκάθαρο μήνυμα φαίνεται πως στέλνει ο Δημήτρης Μελισσανίδης για την οικονομική πολιτική που θα ακολουθήσει η ΑΕΚ στα συμβόλαια παικτών – ανανεώσεις, τη στιγμή που η παραμονή του Αντρέ Σιμόες στους “κιτρινόμαυρους” βρίσκεται στον “αέρα”.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η “Live Sport”, ο κ. Μελισσανίδης ήταν ξεκάθαρος προς τους συνεργάτες του, αναφέροντας πως δεν θα γίνει καμία… υπέρβαση για ποδοσφαιριστή, βάζοντας πάνω απ’ όλα την οικονομική “υγεία” της ΠΑΕ.

Επίδειξη πλούτου δεν πρόκειται να κάνει η ΑΕΚ. Μετεγγραφές και ανανεώσεις μόνο με λογική. Εκείνο που προέχει είναι η οικονομική υγεία του κλαμπ. Πάνω από αυτό εγώ δεν βάζω τίποτα. Έτσι χτίσαμε την ΑΕΚ που πήρε πρωτάθλημα, Κύπελλο και έκανε πορεία στο Europa League, παίζει φέτος στο Champions League και ταυτόχρονα κατασκευάζει το γήπεδό της. Και έτσι, με λογική και σύνεση, θα συνεχίσουμε. Αδιαπραγμάτευτα.

Εμείς δεν υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσουμε συμβόλαια που μαζί με την εφορία θα φθάνουν τα 2,5 και 3 εκατ. ευρώ όπως κάνουν κάποιοι άλλοι… Δεν πρόκειται να επαναλάβουμε τα εγκλήματα του παρελθόντος που η ομάδα τα πλήρωσε με τον χειρότερο τρόπο” φέρετε να έχει πει ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης

Η συγκεκριμένη στάση του Δημήτρη Μελισσανίδη “μεταφράζεται” με τον εξής τρόπο: Η ΑΕΚ δεν σκοπεύει να… ανέβει πάνω από την πρόταση των 450.000 ευρώ προς τον Αντρέ Σιμόες, κάτι που σημαίνει πως θα παραμείνει η διαφορά με τις απαιτήσεις του Πορτογάλου.

Στον αρχηγό μας, τον Μάνταλο, δώσαμε συμβόλαιο 600.000 ευρώ αλλά είχαμε και πρόταση 8 εκατ. ευρώ να τον πουλήσουμε και την απορρίψαμε. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να έρθει νέα μεγάλη πρόταση για τον Μάνταλο, τον Λιβάγια, τον Μπάρκα. Είμαι σίγουρος ότι θα έρθει και για τον Γαλανόπουλο, που εξελίσσεται διαρκώς και εντυπωσίασε τους πάντες στο ματς με την Μπάγερν», είναι η πολιτική του αφεντικού της ΠΑΕ σύμφωνα με τη “Live Sport”.

Τέλος, στον Δημήτρη Μελισσανίδη φέρεται να αρέσει πολύ το πλάνο του φετινού Παναθηναϊκού, ο οποίος στηρίζεται σε παίκτες από την ακαδημία. Ο “Τίγρης” θεωρεί πως είναι ο ιδανικός τρόπος για να δουλεύει μια ομάδα στην Ελλάδα!

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις