Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

ΑΕΚ: Μονόδρομος το “διπλό” με Παναθηναϊκό! Τα πλάνα του Ουζουνίδη

ΑΕΚ: Μονόδρομος το “διπλό” με Παναθηναϊκό! Τα πλάνα του Ουζουνίδη
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον στο ΟΑΚΑ τον γηπεδούχο Παναθηναϊκό, για την ένατη αγωνιστική της Superleague. Οι σκέψεις του Ουζουνίδη για το αθηναϊκό ντέρμπι.

Μονόδρομος είναι η νίκη για την ΑΕΚ στο αθηναϊκό ντέρμπι με τον γηπεδούχο Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Η Ένωση, μετά και την αφαίρεση βαθμών, δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες, προκειμένου να μείνει κοντά στον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Το παιχνίδι με τους “πράσινους” είναι δύσκολο, ωστόσο η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη καλείται να δείξει χαρακτήρα και να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Όσον αφορά τα πλάνα του Έλληνα τεχνικού, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Μπάρκας. Στην άμυνα θα είναι οι Μπακάκης, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι και Χουλτ. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Σιμόες και ο Γαλανόπουλος, με τον Λιβάγια σε ρόλο επιτελικού χαφ. Ο Μάνταλος κι ο Μπογέ θα βρίσκονται στα πλάγια της επίθεσης, με τον Πόνσε να είναι στην κορυφή.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τσιντώτας, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Γιαννιώτας, Μοράν, Άλεφ, Γιακουμάκης και Κλωναρίδης.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις