Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

ΑΕΚ – Μπάγερν Μονάχου 0-2 ΤΕΛΙΚΟ: “Πάλεψε” αλλά… έπεσε η Ένωση στο ΟΑΚΑ!

ΑΕΚ – Μπάγερν Μονάχου 0-2 ΤΕΛΙΚΟ: “Πάλεψε” αλλά… έπεσε η Ένωση στο ΟΑΚΑ!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Για μια ώρα αγώνα, η ΑΕΚ εμφανίστηκε ανταγωνιστική κόντρα στη Μπάγερν και μάλιστα έψαξε κάτι παραπάνω στο δεύτερο ημίχρονο, όμως μετά το πρώτο γκολ της Μπάγερν στο 62′ “κατέρρευσε” και δέχθηκε άμεσα και δεύτερο τέρμα για το 2-0 στο ΟΑΚΑ, που έβαλε ουσιαστικά τέλος στο ματς.

Η αποστολή της ΑΕΚ κόντρα στη Μπάγερν για την τρίτη αγωνιστική του Champions League ήταν εξ αρχής δύσκολη, αλλά η Ένωση έδειξε να ανταπεξέρχεται για πάνω από 60 λεπτά αγώνα. Ένα γκολ μετά από κόντρες, του Χάβι Μαρτίνεζ όμως, “πάγωσε” παίκτες και οπαδούς, επιτρέποντας στους “Βαυαρούς” να… καθαρίσουν το ματς.

Ο Λεβαντόφσκι στο 63′ πέτυχε το 2-0 για την ομάδα του Κόβατς, με τους γηπεδούχους να μην μπορούν στη συνέχεια να βγάλουν κάποια αντίδραση και να… αποδέχονται την ήττα τους.

Παρακολουθήστε LIVE το ΑΕΚ – Μπάγερν Μονάχου από το newsit.gr


Η ΑΕΚ έχει αποδείξει στο παρελθόν πως μπορεί να κάνει… ζημιές κόντρα σε μεγάλους αντιπάλους (Ρεάλ, Μίλαν) και ελπίζει να πάρει δύναμη από τους οπαδούς της (σ.σ. περίπου 60.000 φίλοι της Ένωσης θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ) και να κάνει το… Champions League να παραμιλάει!

Άλλωστε, οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα για να διατηρήσουν τις ελπίδες τους να συνεχίσουν στη διοργάνωση -ή έστω στο Europa League και προέρχονται από νίκη επί του Απόλλωνα στο πρωτάθλημα.

Από την πλευρά της, η Μπάγερν Μονάχου, μετά από μία άσχημη αγωνιστική περίοδο, που προκάλεσε “τριγμούς” και στα εσωτερικά της ομάδας, επέστρεψε την προηγούμενη αγωνιστική στις νίκες στη Μπουντεσλίγκα, επικρατώντας εκτός έδρας της Βόλφσμπουργκ με 3-1.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις