Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΕΚ – Μπακάκης: “Νίκη στην Τούμπα και τέλος”

ΑΕΚ – Μπακάκης: “Νίκη στην Τούμπα και τέλος”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Μιχάλης Μπάκακης τόνισε ότι η ΑΕΚ είναι καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ. Ο αμυντικός της Ένωσης έδωσε το σύνθημα νίκης στην Τούμπα.

“Πάμε να κερδίσουμε στην Τούμπα”, αυτό ήταν το μήνυμα του Μιχάλη Μπακάκη, ο οποίος μίλησε στην εφημερίδα Live Sport για τη μάχη του τίτλου.

“Πήραμε μια σημαντική και δύσκολη νίκη με τον Πανιώνιο. Γνωρίζοντας ότι είχε χάσει ο ΠΑΟΚ στην Τρίπολη ήταν η μεγάλη ευκαιρία να κάνουμε αυτό που έπρεπε και το κάναμε.

Ήμασταν κατά πολύ ανώτεροι στο παιχνίδι, κάναμε πάρα πολλές ευκαιρίες και έπρεπε να τελειώσουμε νωρίτερα το ματς. Τελικά με λίγο άγχος πήραμε τη νίκη κι αυτό κρατάμε. Τώρα ξεκούραση και βλέπουμε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ”, δήλωσε ο διεθνής ακραίος μπακ της ΑΕΚ και πρόσθεσε:

“Στην Τούμπα δεν υπολογίζουμε τη διαφορά που έχουμε ή θα έχουμε με τον ΠΑΟΚ. Πάμε να κερδίσουμε και τέλος. Το κάναμε με παίκτη λιγότερο στην Αθήνα, είμαστε καλύτερη ομάδα και το έχουμε αποδείξει και πάμε να το δείξουμε και εκεί. Τα δικαστικά, οι αποφάσεις και όλα τα γύρω-γύρω δεν μας ενδιαφέρουν εμάς.

Εμείς παίζουμε ποδόσφαιρο, στόχος μας είναι η ΑΕΚ να κατακτήσει αυτό το πρωτάθλημα και έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να κερδίσουμε παντού όλους. Γι’ αυτό είμαστε η καλύτερη ομάδα και οι περισσότεροι αντίπαλοι το παραδέχονται”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις