Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

ΑΕΚ – Μπακάκης: “Πεπεισμένοι ότι θα τα καταφέρουμε κόντρα στη Βίντι”

ΑΕΚ – Μπακάκης: “Πεπεισμένοι ότι θα τα καταφέρουμε κόντρα στη Βίντι”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η ΑΕΚ ξεκίνησε με το… δεξί και τις υποχρεώσεις της στη φετινή Superleague, με τον Μιχάλη Μπακάκη να εμφανίζεται έτοιμος πλέον και για την πρόκληση της Βίντι και του Champions League την Τρίτη (26/08) τονίζοντας ότι η Ένωση μπορεί να καταφέρει τα πάντα.

Εντυπωσιακά έχει ξεκινήσει τη σεζόν η ΑΕΚ και ο Μιχάλης Μπακάκης εστίασε στο γεγονός ότι η ομάδα αποδίδει πλέον καλό ποδόσφαιρο, όποιος κι αν αγωνίζεται, ακολουθώντας τις οδηγίες του νέου προπονητή της ομάδας.

Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός μίλησε στη Nova, τόσο για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην πρεμιέρα της Superleague, όσο και στο επικείμενο… ραντεβού με την ιστορία και τη Βίντι, για την είσοδο στους ομίλους του Champions League.

Οι δηλώσεις του Μπακάκη

Για την πρεμιέρα και τη νίκη επί του ΠΑΣ: «Είναι πολύ σημαντικό, θέλαμε τη νίκη και ένα καλό ξεκίνημα και να πάρουμε ψυχολογία. Το θέλαμε, είχαμε συγκέντρωση, ξέραμε ότι έπρεπε να κερδίσουμε, μπήκαμε με συγκέντρωση και παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο τα καταφέραμε».

Για το ποδόσφαιρο που παίζει η ΑΕΚ: «Είναι ένας νέος προπονητής, με νέα στοιχεία. Αγώνα με τον αγώνα προσπαθούμε να βγάλουμε περισσότερες φάσεις, έχουμε αλλάξει τακτική. Σήμερα είδατε ότι βγήκε μια ωραία φάση, στην συνέχεια θα είμαστε ακόμα καλύτεροι».

Για το βάθος που έχει η ΑΕΚ: «Όσοι ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας είναι ικανοί και έτοιμοι να ανταπεξέλθουν καλά στις απαιτήσεις. Δεν άλλαξε κάτι με τις αλλαγές που έγιναν, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και τα καταφέραμε».

Για το μεγάλο παιχνίδι της Τρίτης: «Ο σύλλογος μετά από 12 χρόνια είναι έτοιμος να παίξει στο Champions League, είναι σημαντικό και επιπλέον κίνητρο για όλους. Θέλουμε να μπούμε στους ομίλους. Όταν παίζεις τέτοια παιχνίδια δεν υπάρχει η χαλάρωση, μπαίνεις για να κερδίσεις, με συγκέντρωση. Εμείς περιμένουμε τον κόσμο μας να έρθει και να μας βοηθήσει, είμαστε πεπεισμένοι πως θα τα καταφέρουμε και την Τρίτη που θα έρθει η στιγμή θα πάρουμε την πρόκριση».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις