Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

ΑΕΚ – Μπακάκης: “Θα βοηθήσει ο κόσμος – Εντός έδρας είμαστε πιο δυνατοί”

ΑΕΚ – Μπακάκης: “Θα βοηθήσει ο κόσμος – Εντός έδρας είμαστε πιο δυνατοί”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Για το ρόλο των οπαδών της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ενόψει του αγώνα ρεβάνς με τη Σέλτικ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, μίλησε ο Μιχάλης Μπακάκης, που αναμένεται να έχει νέο αντίπαλο στο συγκεκριμένο ματς.

Η ΑΕΚ βρίσκεται ένα “βήμα” από τα πλέι οφ του Championw League, έχοντας πάρει θετικό αποτέλεσμα στη Σκωτία κόντρα στη Σέλτικ, με τον Μιχάλη Μπακάκη να υποστηρίζει ότι η ομάδα του θα εμφανιστεί ακόμη πιο δυνατή στον εντός έδρας αγώνα του ΟΑΚΑ.

Οι δηλώσεις του Μπακάκη στη συνέντευξη Τύπου

Για το πρώτο ματς: «Στα πρώτα 20 με 30 λεπτά δυσκολευτήκαμε. Στο ημίχρονο πήραμε οδηγίες και δεν είχαμε πρόβλημα. Παίζανε περισσότερο από τα αριστερά, το έχουμε δουλέψει και θα ανταπεξέλθουμε.

Για τον κόσμο: “Σίγουρα λείπουν αρκετοί διακοπές, αλλά θεωρώ ότι αύριο θα είναι αρκετός ο κόσμος και θέλουμε την ίδια στήριξη με πέρυσι. Θα μας βοηθήσει να κάνουμε ένα δυνατό ξεκίνημα και να πάρουμε το αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε».

Για το σερί στην Ευρώπη: «Σίγουρα είναι κάτι που συζητάμε μεταξύ μας και θέλουμε να το κρατήσουμε. Μέσα στην έδρα μας είμαστε πολύ δυνατοί. Αλλά βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά, είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει αποδείξουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για τον Τίερνι: «Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και ταχυδυναμικός. Έχουμε μελετήσει όμως τον αντίπαλο και ξέρουμε πως θα αντιμετωπίσουμε την αριστερή πλευρά της Σέλτικ. Έχουμε τους παίκτες για να τους αντιμετωπίσουμε και θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να πάρουμε τη νίκη».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις