Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

ΑΕΚ – Μπογέ: “Είμαι ευτυχισμένος εδώ!”

ΑΕΚ – Μπογέ: “Είμαι ευτυχισμένος εδώ!”
ΦΩΤΟ intime

Ο Λούκας Μπογέ είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα στη φετινή πορεία του στην ΑΕΚ, αλλά το τελευταίο διάστημα γίνεται λόγος για παραμονή του στην Ένωση, με τον ίδιο να δηλώνει ευτυχισμένος στην ομάδα.

Το καλό τελείωμα του Λούκας Μπογέ στη φετινή Superleague, έχει αλλάξει το “κλίμα” για τον Αργεντινό το καλοκαίρι και η ΑΕΚ εξετάζει πλέον το ενδεχόμενο παραμονή του στην ομάδα.

Η Ένωση θέλει να μετατρέψει σε μετεγγραφή το δανεισμό του από την Τορίνο και φαίνεται ότι θα έχει σύμμαχο σε αυτή την προσπάθεια και τον ίδιο τον παίκτη, ο οποίος δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία του στον Δικέφαλο και την Ελλάδα.

Οι δηλώσεις του Μπογέ

“Σε προσωπικό επίπεδο είμαι χαρούμενος και ικανοποιημένος από τη φετινή χρονιά με τη φανέλα της ΑΕΚ. Το πρώτο τρίμηνο ήταν αρκετά δύσκολο για εμένα και είναι λογικό αφού ο τραυματισμός μου με κράτησε πίσω. Όμως αφού τον ξεπέρασα και προσαρμόστηκα και στη χώρα και στην ομάδα τα πράγματα πηγαίνουν ολοένα και καλύτερα και αισθάνομαι ευτυχισμένος εδώ.

Όταν είσαι επιθετικός ή παίζεις σε μια θέση στην επίθεση το γκολ είναι αυτό που σου δίνει αυτοπεποίθηση. Μετά από ένα ή δύο γκολ τα πράγματα βγαίνουν πιο εύκολα σε σχέση με πριν και εγώ τώρα απολαμβάνω την κατάσταση στην οποία βρίσκομαι».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις