Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

ΑΕΚ- Μπογέ: “Ο προπονητής θα αποφασίσει πότε θα παίξω”

ΑΕΚ- Μπογέ: “Ο προπονητής θα αποφασίσει πότε θα παίξω”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Λούκας Μπογέ έκανε κόντρα στη Γαλατασαράι τη δεύτερη συμμετοχή του με τη φανέλα της ΑΕΚ και έδειξε έτοιμος για τα παιχνίδια του Champions League, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι η απόφαση είναι του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Για μια σημαντική νίκη κόντρα σε έναν αντίπαλο επιπέδου Champions League, έκανε λόγο μετά τέλος του αγώνα με τη Γαλατασαράι, ο Λούκας Μπογέ, που έπαιξε στο δεύτερό του φιλικό με την ΑΕΚ.

Ο αργεντινός επιθετικός μίλησε στην κάμερα της Nova, για το παιχνίδι με την τουρκική ομάδα, ενώ σχολίασε και τη δική του ετοιμότητα ενόψει των πρώτων επίσημων αγώνων, για τα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι δηλώσεις του Μπογέ για την ΑΕΚ

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη, αυτό ήταν το δεύτερο παιχνίδι μου με την ομάδα και ένιωσα άνετα. Θέλω να βοηθήσω την ΑΕΚ, ήταν δύσκολο παιχνίδι το αποψινό, αλλά επίσης και μια καλή νίκη για εμάς. Ο προπονητής αποφασίζει αν θα με χρησιμοποιήσει και πότε, εγώ προσπαθώ να δώσω όσα περισσότερα μπορώ, να κάνω καλή προπόνηση και να μαθαίνω τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας.

Ήταν μια νίκη απέναντι στην πρωταθλήτρια Τουρκίας Γαλατασαράι, ομάδα από ένα δυνατό πρωτάθλημα που συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ όπως και εμείς, ήταν φιλικός αγώνας, αλλά σε κάθε περίπτωση η νίκη μας σήμερα δείχνει την αρκετά καλή εικόνα της ομάδας μας».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις