Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

ΑΕΚ: Νοκ άουτ ο Γκάλο! Χάνει τα επόμενα δύο ματς ο Βραζιλιάνος

ΑΕΚ: Νοκ άουτ ο Γκάλο! Χάνει τα επόμενα δύο ματς ο Βραζιλιάνος
ΦΩΤΟ eurokinissi

Σημαντική απώλεια για την ΑΕΚ ενόψει και της ρεβάνς του ΟΑΚΑ με τη Βίντι για το Champions League, αφού ο Ροντρίγκο Γκάλο επιβεβαιώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση στο δικέφαλο και έτσι θα απουσιάσει από τα επόμενα δύο παιχνίδια της Ένωσης.

Χωρίς τον Ροντρίγκο Γκάλο θα αγωνιστεί η ΑΕΚ κόντρα στη Βίντι για το Champions League, αλλά και τον Αστέρα στην Τρίπολη για τη Superleague, καθώς ο Βραζιλιάνος μπακ έχει υποστεί θλάση αριστερού δικεφάλου α’ βαθμού και ξεκίνησε ήδη θεραπεία, όπως ανακοίνωσε και η ίδια η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ

“Ο Ροντρίγκο Γκάλο υπέστη στον χθεσινό αγώνα μία θλάση αριστερού δικεφάλου α’ βαθμού και υποβάλλεται σε θεραπεία. Ο Χρήστος Αλμπάνης και ο Λούκας Μπογέ συνέχισαν τις θεραπείες τους.

Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στο ματς της πρεμιέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Η αυριανή προπόνηση έχει οριστεί για τις 7 μμ. στα Σπάτα. Στη συνέχεια η αποστολή θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο εν όψει του επαναληπτικού αγώνα με τη MOL Vidi για τη φάση των play off του Champions League”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις