Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

AEK: Ντεμπούτο για Μπογέ κόντρα στον Ατρόμητο! Η αποστολή για τον φιλικό αγώνα

AEK: Ντεμπούτο για Μπογέ κόντρα στον Ατρόμητο! Η αποστολή για τον φιλικό αγώνα
ΦΩΤΟ ΠΑΕ ΑΕΚ

Ο Λούκας Μπογέ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ΑΕΚ για τον αυριανό (21/07) φιλικό αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και έτσι αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ένωσης, στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Εκτός οι Κλωναρίδης, Γκάλο και οι νεοφερμένοι Πόνσε και Άλεφ.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε τους 20 ποδοσφαιριστές που θα βρίσκονται στη διάθεσή του για το πρώτο φιλικό επί ελληνικού εδάφους, κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι και ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και ο Λούκας Μπογέ.

Ο Αργεντινός επιθετικός της ΑΕΚ, έδειξε σε καλή κατάσταση μετά τις πρώτες του προπονήσεις με την ομάδα και έτσι ο Έλληνας τεχνικός αποφάσισε να τον πάρει μαζί του στην αποστολή και πιθανόν να τον χρησιμοποιήσει και για πρώτη φορά στο αυριανό (21/07) ματς.

Αντίθετα εκτός έμειναν ο Βίκτωρ Κλωναρίδης που ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξιό τετρακέφαλο και ο Ροντίγκο Γκάλο που συνεχίζει τη θεραπεία του, αλλά και οι Πόνσε και Άλεφ που δεν έχουν προλάβει ακόμη να ενσωματωθούν στην ομάδα.

Η αποστολή της ΑΕΚ για τον Ατρόμητο

Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Χουλτ, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, Γιαννούτσος, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Γιούσης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Αλμπάνης, Μπότος, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Μπογέ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις