Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

ΑΕΚ – Ντιναμό Κιέβου: Το πρώτο βήμα για τους “16” του Europa League!

ΑΕΚ – Ντιναμό Κιέβου: Το πρώτο βήμα για τους “16” του Europa League!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η ΑΕΚ υποδέχεται απόψε (22:05, COSMOTE Sport 2, newsit.gr) την Ντιναμό Κιέβου στο ΟΑΚΑ, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των “32” του Europa League. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ θα προσπαθήσει να κάνει το πρώτο βήμα για πρόκριση στους “16” της διοργάνωσης.

Έτοιμη να δώσει συνέχεια στην ήδη πετυχημένη πορεία της στο Europa League είναι η ΑΕΚ. Το σύνολο του Μανόλο Χιμένεθ φιλοξενεί απόψε (22:05, COSMOTE Sport 2, newsit.gr) την Ντιναμό Κιέβου στο ΟΑΚΑ, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδια για τη φάση των “32” του Europa League.

Παρά την κόπωση και τα προβλήματα τραυματισμών, η ΑΕΚ δεν επιθυμεί να παρατήσει την Ευρώπη. Είναι αποφασισμένη να παραμείνει και στους τρεις στόχους της, διεκδικώντας το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας αλλά και μία εξαιρετική πορεία στο Europa League.

Το έργο της Ένωσης κόντρα στους Ουκρανούς μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Το σύνολο του Χιμένεθ, έχοντας τον κόσμο στο πλευρό της (πάνω από 40.000 παρά τη βροχή), θα προσπαθήσει να κάμψει την αντίσταση της ισχυρής ομάδας του Αλεξάντρ Χάτσκεβιτς, κάνοντας το πρώτο βήμα για πρόκριση στους “16”.

Τα πλάνα του Χιμένεθ

Ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει στον Μασούντ και τους τραυματίες Λόπες και Κονέ. Όπως όλα δείχνουν, ο Χιμένεθ θα παρατάξει την ΑΕΚ με τον Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια, τους Μπακάκη, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες και Γκάλο στην άμυνα, τους Γαλανόπουλου και Σιμόες στο κέντρο και τους Χριστοδουλόπουλο και Μπακασέτα ή Κλωναρίδη στα άκρα. Ο Αραούχο θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης, με τον Λιβάγια να κινείται από πίσω του.

Στην αποστολή βρίσκονται ακόμη οι Τσιντώτας, Λαμπρόπουλος, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς και Γιακουμάκης.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις