Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

ΑΕΚ: “Ντόπες” από Μελισσανίδη! “Έχουμε το καλύτερο υλικό απ’την ημέρα που επέστρεψα”

ΑΕΚ: “Ντόπες” από Μελισσανίδη! “Έχουμε το καλύτερο υλικό απ’την ημέρα που επέστρεψα”
ΦΩΤΟ intime

Προσπάθεια… ανύψωσης ηθικού από τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Το “αφεντικό” της ΑΕΚ βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο των “κιτρινόμαυρων και μίλησε στους “κιτρινόμαυρους”. “Θα το γυρίσουμε, τώρα ξεκινά το πρωτάθλημα”. Τα λόγια του Μάνταλου.

Κατά την ομιλία του προς τους παίκτες της ΑΕΚ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης τόνισε πως όλοι στην Ένωση φταίνε για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα, και τόνισε πως η ομάδα έχει το καλύτερο ρόστερ, από τη στιγμή που την ανέβαλε.

Επίσης, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ σχολίασε -σε ήρεμο πάντα τόνο- την ψυχολογία των παικτών και ανέφερε μπορούν να… γυρίσουν το κλίμα, αφού το πρωτάθλημα μόλις ξεκίνησε.

“Όλοι καταλαβαίνετε ότι περνάμε μια πολύ δύσκολη στιγμή. Στο ποδόσφαιρο είμαι 40 χρόνια και γνωρίζω πολύ καλά ότι είναι λίγες οι χαρές και πολύ περισσότερες οι πίκρες. Όλοι φταίμε για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, δεν χρειάζεται να κοιτάμε πίσω, αυτό τελείωσε!

Δεν μου αρέσει να κάνω κριτική στους προπονητές, αλλά επειδή κάτι γνωρίζω από ποδόσφαιρο είμαι σίγουρος ότι και καλή ομάδα έχουμε και ίσως από τη μέρα που επέστρεψα στην ομάδα να έχουμε το καλύτερο υλικό.

Η ψυχολογία σας είναι χάλια και το βλέπω αλλά οι μεγάλοι παίκτες και οι προσωπικότητες που διαθέτουμε εδώ μέσα τώρα δείχνουν την αξία τους. Τώρα βγάζουν δύναμη και ψυχή για να γυρίσουμε το κλίμα. Το πρωτάθλημα τώρα ξεκινάει. Στη ζωή μου ήμουν πάντα αγωνιστής και δεν τα παρατάω”, υποστήριξε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ο Μάνταλος μίλησε εκ μέρους των παικτών, τόνισε ότι συμφωνεί με αυτό που είπε ο κ. Μελισσανίδης, επισήμανε ότι δεν πρέπει να κοιτάνε πίσω, ότι παρά τα όποια προβλήματα οι παίκτες έχουν τη μεγαλύτερη ευθύνη γιατί εκείνοι παίζουν και ότι όλοι μαζί πρέπει να γυρίσουν την κατάσταση που δεν αρέσει σε κανέναν μέσα στα αποδυτήρια.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις