Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

ΑΕΚ: Ο… άρχοντας των προκρίσεων και το “δηλητήριο” του Ουάρντα!

ΑΕΚ: Ο… άρχοντας των προκρίσεων και το “δηλητήριο” του Ουάρντα!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η βραδιά είχε δυο πρωταγωνιστές. Η ΑΕΚ έκανε το καλύτερο της φετινό ματς, με τον Μανόλο Χιμένεθ να την οδηγεί στην πρόκριση, την ώρα που ο Αμρ Ουάρντα έδειξε ένα.. χυδαίο πρόσωπο.

Δέκα ημέρες μετά την “τεσσάρα” που δέχθηκε μέσα σε ένα ημίχρονο μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού, η ΑΕΚ έβγαλε… απίστευτη αντίδραση και πήρε πανάξια την πρόκριση στους “4” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι φίλοι της ΑΕΚ είδαν την ομάδα τους να κάνει το καλύτερο της παιχνίδι κόντρα στον σκληροτράχηλο Ατρόμητο, τον οποίο και διέλυσε με πολύ πειστικό τρόπο. Μεγάλη ευθύνη σε αυτή την εικόνα έχει φυσικά ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλό πως ο μεγάλος φετινός στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΑΕΚ – Ατρόμητος: Πρόκριση με τριάρα! «Σάρωσε» η Ένωση με Μάνταλο και Πόνσε [pics]

Υπό την καθοδήγηση του Χιμένεθ η ΑΕΚ μετράει 11/11 προκρίσεις σε νοκ-άουτ αγώνες Κυπέλλου, στους οποίους έχει 14 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Την ίδια στιγμή, εντός αγωνιστικού χώρου οι Μάνταλος, Λιβάχια και Πόνσε εμφανίστηκαν “σεληνιασμένοι” κάνοντας σμπαράλια την άμυνα του Ατρομήτου. Οι “κιτρινόμαυροι” έδειξαν έτσι πως είναι ικανοί να… σώσουν τη χρονιά, τελειώνοντας την με ένα τρόπαιο.

Να θυμίσουμε πως με την πρόκριση επί του Ατρόμητου, η Ένωση δίνει για 4η διαδοχική χρονιά το “παρών” στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας. Και τις τρεις προηγούμενες κατάφερε να περάσει στον τελικό, κατακτώντας το τρόπαιο στην πρώτη από αυτές (2016).

Η θεαματική βραδιά της ΑΕΚ έκλεισε με έναν… τραγικό τρόπο. Η εμετική συμπεριφορά του Αμρ Ουάρντα κατάφερε να “τραβήξει” τα φώτα εκτός αγωνιστικού χώρου και να ρίξει “δηλητήριο” στην “κιτρινόμαυρη” εξέδρα.

Αίσχος Ουάρντα με ύβρεις για ΑΕΚ! «Ατρόμητος και ΠΑΟΚ σας γ@#$%ει» [pic]

Φυσικά, δεν μιλάμε για το πικάρισμα που έκανε τη στιγμή που γινόταν αλλαγή (με κάποιες χειρονομίες), αλλά για το αισχρό ποστάρισμα του στα social media, το οποίο κατέβηκε στη συνέχεια.

Η θλιβερή συμπεριφορά του Ουάρντα θα προκαλέσει πιθανότατα την αντίδραση του αθλητικού εισαγγελέα, ενώ κινδυνεύει ακόμα και με ποινική δίωξη για πρόκληση βίας (με βάση τον αθλητικό νόμο, κάτι που είχε γίνει στην περίπτωση του Βράνιες, για ποστάρισμα του για τη Θύρα 7).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις