Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

ΑΕΚ – “Ο Γιόχανσον δεν επιθυμεί να ανανεώσει”

ΑΕΚ – “Ο Γιόχανσον δεν επιθυμεί να ανανεώσει”
Eurokinissi

Σε “σήριαλ” φαίνεται πως εξελίσσεται το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Γιάκομπ Γιόχανσον στην ΑΕΚ. Τι αναφέρει σουηδικό δημοσίευμα και ποια η τοποθέτηση του του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Την ώρα που η ΑΕΚ φαίνεται να είπε “όχι” στην πρόταση της Τουλούζ για την απόκτηση του Γιόχανσον και προσπαθεί να του ανανεώσει το συμβόλαιο, δημοσίευμα από τη Σουηδία αναφέρει πως ο παίκτης δεν έχει πρόθεση να υπογράψει νέο συμβόλαιο στην Ένωση.

“Ο Γιόχανσον έχει καταστήσει σαφές πως δεν έχει πρόθεση να υπογράψει νέο συμβόλαιο», αναφέρει το δημοσίευμα της Aftonbladet.

Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά και στην πρόταση που έκανε η Τουλούζ για τον Γιόχανσον, τονίζοντας πως η γαλλική ομάδα δεν δείχνει διατεθειμένη να προσφέρει πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Να αναφέρουμε πως οι Σουηδοί φιλοξενούν δήλωση του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέα Δημάτου, ο οποίος αναφέρει: “Συζητάμε με τον Γιάκομπ Γιόχανσον για την επέκταση του συμβολαίου του. Αυτό αποτελεί προτεραιότητα για το σύλλογό μας. Δεν έχω να κάνω κάποιο άλλο σχόλιο”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις