Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

ΑΕΚ: Οι Αργεντινοί θεωρούν δεδομένη την μετεγγραφή Αρέγκι!

ΑΕΚ: Οι Αργεντινοί θεωρούν δεδομένη την μετεγγραφή Αρέγκι!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Αντριάν Αρέγκι εμφανίζεται να βρίσκεται η ΑΕΚ. “Μου δίνεται μια όμορφη ευκαιρία να πραγματοποιήσω ένα από τα όνειρα μου και να παίξω στην Ευρώπη” ανέφερε ο 26χρονος μέσος.

Μια ανάσα από την ΑΕΚ εμφανίζεται να βρίσκεται ο Αντριάν Αρέγκι σύμφωνα με τα Μέσα της Αργεντινής. Τα δημοσιεύματα επικαλούνται τις δηλώσεις αποχώρησης του 26χρονου μέσου από την Σαν Μαρίν, στις οποίες τονίζει πως θα μετακομίσει στην Ευρώπη και θεωρούν δεδομένη την μετακίνηση του στην Ένωση.

“Δέχθηκα πολύ αγάπη εδώ και νομίζω ότι όλοι ξέρουν πόσο δούλεψα για την ομάδα. Πηγαίνω στο Μπουένος Άιρες και δεν νομίζω ότι θα επιστρέψω στο Τουκουμάν μετά το ματς με τη Νίουελς. Θα είναι το τελευταίο μου. Είναι μια καλή πρόταση για τη Σαν Μαρτίν και την Τεμπερλέι. Μου δίνεται μια όμορφη ευκαιρία να πραγματοποιήσω ένα από τα όνειρα μου και να παίξω στην Ευρώπη. Ευχαριστώ για τον σεβασμό που μου δείξατε πάντα και για το γεγονός ότι με κάνατε να νιώθω άνετα. Θανιώθωπάνταευγνωμοσύνη. ΦυσικάκαιθαπαίξωτηνΠαρασκευή. Θα είναι το τελευταίο μου ματς πριν φύγω. Μίλησα με τον πρόεδρο και του έδωσε τον λόγο μου. Μια μέρα θα επιστρέψω” τόνισε χαρακτηριστικά ο Αρέγκι.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις