Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΕΚ: Οι επιλογές του Ουζουνίδη! Με Γιαννιώτα και Τσιγκρίνσκι η λίστα για το Champions League

ΑΕΚ: Οι επιλογές του Ουζουνίδη! Με Γιαννιώτα και Τσιγκρίνσκι η λίστα για το Champions League
ΦΩΤΟ eurokinissi

Τη λίστα με τους παίκτες που θα έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν στους ομίλους του Champions League, ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να αφήνει εκτός τον τραυματία Χρήστο Αλμπάνη και να παίρνει στη θέση του, τον Γιάννη Γιαννιώτα. Μέσα και ο Τσιγκρίνσκι.

Με την ΑΕΚ να μην πραγματοποιεί τελικά κάποια μετεγγραφή της τελευταίας στιγμής, η λίστα της ομάδας για το Champions League, δεν είχε ιδιαίτερες εκπλήξεις, αφού εκτός έμεινε ουσιαστικά, μόνο ο τραυματίας Χρήστος Αλμπάνης.

Ο νεαρός επιθετικός μέσος, υπέστη πρόσφατα θλάση και με δεδομένο ότι δεν ήταν και στις πρώτες επιλογές του Μαρίνου Ουζουνίδη, έμεινε τελικά εκτός λίστας, για να κάνει “χώρο” και για τον νεοαποκτηθέντα, Γιάννη Γιαννιώτα. Στη λίστα δηλώθηκε πάντως και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, που δεν έχει ακόμη επιστρέψει από το δικό του τραυματισμό.

Η λίστα της ΑΕΚ για το Champions League

Λίστα Α’: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Λαμπρόπουλο, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μοράν, Άλεφ, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Γιαννιώτας, Μπακασέτας, Κλωναρίδης, Πόνσε, Μπογέ.

Λίστα Β’: Γκίνης, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Μπότος, Γιούσης.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις