Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

ΑΕΚ: Οι ομιλίες Μελισσανίδη – Χιμένεθ στα Σπάτα! “Παραδίδουμε καλή ομάδα”

ΑΕΚ: Οι ομιλίες Μελισσανίδη – Χιμένεθ στα Σπάτα! “Παραδίδουμε καλή ομάδα”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Μανόλο Χιμένεθ έκανε την πρώτη του προπόνηση στους παίκτες της ΑΕΚ και τόσο ο ίδιος, όσο και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που βρέθηκε στα Σπάτα, μίλησαν στους παίκτες της Ένωσης, για τα νέα δεδομένα στην ομάδα.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρουσίασε τον Μανόλο Χιμένεθ στους παίκτες της ΑΕΚ και επισήμανε την υποστήριξή του σε αυτούς, ενώ ο Ισπανός τεχνικός έκανε λόγο για “οικογένεια”, θέτοντας τους νέους στόχους για την ομάδα.

 Η ομιλία Μελισσανίδη

«Να καλωσορίσω στην ομάδα τον Μανόλο Χιμένεθ. Οι περισσότεροι τον γνωρίζετε, οι νέοι θα τον γνωρίσουν. Πιστεύω ότι μπορούμε και τη 2η θέση και το κύπελλο. Αυτό που προέχει είναι να αγωνιστούμε και να παλέψουμε. Να ξέρετε ότι σας πιστεύουμε.

Ειλικρινά το πιστεύω ότι είστε καλή ομάδα. Θέλω να πιστεύω πως η συνέχεια θα είναι καλύτερη και να ευχηθώ στον Μανόλο και τους συνεργάτες του καλή επιτυχία. Του παραδίδουμε καλή ομάδα. Καλή συνέχεια».

Τα λόγια του Χιμένεθ

«Έχουμε μπροστά μας πολύ σημαντικά πράγματα να πετύχουμε. Κι αυτό θα γίνει μόνο με τη σκληρή δουλειά. Οι περισσότεροι γνωρίζετε πώς δουλεύουμε. Θέλω να είμαστε ενωμένοι, να είμαστε όλοι έτοιμοι για να δώσουμε μάχη για την ΑΕΚ. Αυτό μετράει μόνο, η ΑΕΚ, να δίνουμε τα πάντα για να πετύχουμε για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Πέρυσι κατακτήσαμε το πρωτάθλημα, αλλά χάσαμε το Κύπελλο, αυτά όμως έγιναν, πέρασαν και πρέπει να τα αφήσουμε για να μπορέσουμε να πετύχουμε και φέτος στους στόχους μας, στη δεύτερη θέση και στο Κύπελλο.

Σας ξέρω και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε, από εμάς και μόνο εξαρτάται. Οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρχει εδώ είμαστε όλοι, εγώ και οι συνεργάτες μου, να το λύσουμε. Είμαστε μια οικογένεια και έτσι θα δουλεύουμε καθημερινά. Δεν υπάρχουν περιθώρια να δουλέψουμε πράγματα άμεσα αλλά κυρίως στο κομμάτι της ψυχολογίας. Έχουμε ματς πολύ δύσκολο για το Κύπελλο και πρέπει να εστιάσουμε σε αυτό για να κερδίσουμε, αφού πρόκειται για βασικό μας στόχο».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις