Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

ΑΕΚ – Οικονόμου: “Μπορεί να αποδειχθεί καλύτερος του Βράνιες”

ΑΕΚ – Οικονόμου: “Μπορεί να αποδειχθεί καλύτερος του Βράνιες”
ΦΩΤΟ ΠΑΕ ΑΕΚ

Ο πατέρας του Μάριου Οικονόμου και πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Οικονόμου, δήλωσε ότι ο γιος του μπορεί να φανεί καλύτερος του Βράνιες για την ΑΕΚ, ενώ αποκάλυψε γιατί επέλεξε να συμφωνήσει με την Ένωση.

Τρεις προτάσεις για να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του είχε ο Μάριος Οικονόμου, σύμφωνα με τον πατέρα του, Γιώργο, όμως ο ίδιος προτίμησε την ΑΕΚ, αφού έψαχνε την ευκαιρία να αγωνιστεί στο Champions League.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα, μίλησε στη Live Sport για τη μετεγγραφή του γιου του στην Ένωση και δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την έξτρα “πίεση” που θα υπάρχει στον 26χρονο ποδοσφαιριστή για την αντικατάσταση του Όγκνιεν Βράνιες στην ομάδα.

Οι δηλώσεις για τον Οικονόμου της ΑΕΚ

“Ο Μάριος είχε τρεις επιλογές: να μείνει στη Μπολόνια, να δεχθεί πρόταση από άλλη ιταλική ομάδα, την οποία θα μου επιτρέψετε να μην αναφέρω και να πάει στην ΑΕΚ. Επέλεξε να δεχτεί την πρόταση της ΑΕΚ. Του είπα ότι θα δεχθεί αμφισβήτηση από την αρχή, ότι η πίεση είναι μεγάλη και ότι θα πρέπει να αποδείξει την αξία του. Μου απάντησε ότι θέλει να ρισκάρει, να έλθει στην ΑΕΚ, με ξεκάθαρη και απόλυτα συνειδητή επιλογή, καθώς εκτός των άλλων, θεωρεί μεγάλη πρόκληση τη συμμετοχή στα Κύπελλα Ευρώπης. Πάντα ήθελε, όπως μου είπε, να κουνήσει το σεντόνι και θέλει πολύ να το κάνει με την ΑΕΚ. Πρέπει βέβαια να δουλέψει πολύ και να πάνε όλα καλά από την αρχή, γιατί έχει δύσκολη αποστολή.

Ο Βράνιες έφυγε έπειτα από πολύ καλή σεζόν με την ΑΕΚ, αλλά για μένα ο Μάριος έχει τις δυνατότητες να παίξει. Και ποιοτικά μπορεί να φανεί καλύτερος του Βράνιες, αλλά αυτό θα χρειαστεί να το δείξει. Εύχομαι να τα καταφέρει, αν και έχει δύσκολη αποστολή”, τόνισε ο πατέρας του του νέου παίκτη της ΑΕΚ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις