Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

ΑΕΚ: Όλα… ανοιχτά για Χιμένεθ!

ΑΕΚ: Όλα… ανοιχτά για Χιμένεθ!
ΦΩΤΟ intime

Υπό… κρίση φαίνεται πως βρίσκεται ο Μανόλο Χιμένεθ από το βράδυ του Σαββάτου και την ήττα της ΑΕΚ στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας.

Σημαντικές αποφάσεις καλούνται να πάρουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ μετά την ήττα της ομάδας στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Σύμφωνα με τη “Live Sport”, ακόμη και η παραμονή του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ δεν θεωρείται αυτή τη στιγμή δεδομένη! Ο Δημήτρης Μελισσανίδης καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του Ανδαλουσιάνου προπονητή, για τον οποίο υπάρχουν ελαφρυντικά (σ.σ. δεν ξεκίνησε τη χρονιά στον πάγκο της ομάδας).

Την ίδια στιγμή, υπάρχουν και οι… φωνές που τάσσονται υπέρ μίας πιθανής αλλαγής στον πάγκο. Όλα αυτά, σε μια περίοδο όπου υπάρχει μεγάλη στενοχώρια για την πορεία που διέγραψε η ομάδα. Θυμίζουμε ότι ο Χιμένεθ υπέγραψε με την ΑΕΚ συμβόλαιο 1,5 χρόνου και σε περίπτωση “διαζυγίου” θα του δώσει ένα μικρό μέρος σαν αποζημίωση.

Σε περίπτωση “διαζυγίου” με τον Χιμένεθ, τα ονόματα των Κρίστιανσεν και Μιλόγεβιτς, είναι πολύ πιθανό να απασχολήσουν και πάλι τους “κιτρινόμαυρους”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις