Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

ΑΕΚ – “Όλα δείχνουν ότι ο Μπάρμπα θα πάει στην Ελλάδα”

ΑΕΚ – “Όλα δείχνουν ότι ο Μπάρμπα θα πάει στην Ελλάδα”
ΑΠΕ

Ένα πολύ… θετικό κλίμα βγάζουν τα Μέσα από την Ισπανία, στην προσπάθεια που κάνει η ΑΕΚ για την απόκτηση του Φεντερίκο Μπάρμπα.

Ο Ίλια Ίβιτς συνεχίζει την προσπάθεια του, προκειμένου να φέρει στην ΑΕΚ -με τη μορφή δανεισμού- τον Φεντερίκο Μπάρμπα, έχοντας σε αυτή την ιστορία “σύμμαχο” τον παίκτη. Η υπόθεση για τον 26χρονο Ιταλό αμυντικό βέβαια έχει δεδομένες δυσκολίες, καθώς ο παίκτης ανήκει στην Κίεβο, αλλά αυτή τη στιγμή βρίσκεται με τη μορφή δανεισμού στην Βαγιαδολίδ.

Η ΑΕΚ έχει κάνει πρόταση στην ιταλική ομάδα για τον δανεισμό του Μπάρμπα, την ώρα που δημοσίευμα από την Ισπανία αναφέρει ότι ο παίκτης είναι πολύ κοντά στην Ένωση.

Συγκεκριμένα, η “Mundo Deportivo” εμπλέκει το ενδιαφέρον της Βαγιαδολίδ για τον Εσκούδέρο της Σεβίλλης υποστηρίζοντας ότι η κίνηση αυτή είναι σημαντική γιατί όλα δείχνουν ότι θα ο Μπάρμπα θα πάει στην ΑΕΚ.

“Ούτε η Βαγιαδολίδ, ούτε η Χετάφε “καίγονται” για αριστερό μπακ, ωστόσο ψάχνουν πάντα καλύτερη ενίσχυση. Για την Βαγιαδολίδ η απόκτηση του Εσκουδέρο είναι σημαντική για δυο λόγους: ο πρώτος γιατί θα πάρει έναν παίκτη που είναι από την πόλη και το δεύτερο γιατί ο Φέντε Μπάρμπα όλα δείχνουν ότι θα μετακινηθεί στην Ελλάδα. Ο Ιταλός έχει προσφορά από την ΑΕΚ και θα μπορούσε να αφήσει το σύλλογο και μαζί του θα μείνει μία “τρύπα” στην άμυνα”, αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις