Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Με Λιβάγια η Ενωση

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Με Λιβάγια η Ενωση

Ο Μάρκο Λιβάγια είναι στην αποστολή της ΑΕΚ, η οποία θα υποδεχτεί αύριο (19:30 Cosmotesport) τον Ολυμπιακό, στη ρεβάνς των προημιτελικών κυπέλλου.

Ο Κροάτης έφυγε με διάστρεμμα από τον αγώνα των δύο ομάδων την Κυριακή κι ήταν εξ αρχής δύσκολη η παρουσία του. Ακολούθησε θεραπεία, έβγαλε μέρος του κανονικού προγράμματος και ο Μανόλο Χιμένεθ τον ενέταξε στους «19».

Ο Ισπανός αύριο θα διαπιστώσει τον βαθμό ετοιμότητας του ποδοσφαιριστή.

Εκτός αποστολής τέθηκαν ο Τσόσιτς (που μπαίνει σιγά σιγά σε κανονικούς ρυθμούς), ο Τζανετόπουλος, ο Ανέστης, ο Αϊντάρεβιτς (ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο), ο Κλωναρίδης, ο Μοράν και ο Νίκλας Χουλτ. Αναφορικά με τον Σουηδό, το ντεμπούτο του με τα κιτρινόμαυρα πιθανότατα θα γίνει την Κυριακή, εναντίον του Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ.

Η αποστολή: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Γιαννούτσος, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Μπακασέτας, Κονέ, Μασούντ, Γαλανόπουλος, Μπάμπης Γιακουμάκης, Λιβάγια, Αραούχο

*  Ο Αντρέ Σιμόες δηλώθηκε να εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής (4 κάρτες) στον κυριακάτικο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ ο Μιχάλης Μπακάκης θα εκτίσει αντίστοιχη ποινή στον αγώνα ΑΕΚ-Ξάνθη την άλλη Κυριακή.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις