Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

ΑΕΚ – Ολυμπιακός 0-0 ΤΕΛΙΚΟ! Νικητής ο… ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ

ΑΕΚ – Ολυμπιακός 0-0 ΤΕΛΙΚΟ! Νικητής ο… ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ
ΦΩΤΟ intime

Μετά από ένα κακό ντέρμπι με ελάχιστες ευκαιρίες, ΑΕΚ και Ολυμπιακός έμειναν στο 0-0 στο ΟΑΚΑ, προς τέρψιν του… ΠΑΟΚ που έχει πλέον την ευκαιρία να περάσει μόνος πρώτος στην κορυφή της Superleague.

ΑΕΚ και Ολυμπιακός δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα στις λίγες καλές φάσεις τους στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Superleague και έτσι το 0-0 πανηγυρίστηκε μόνο από τον… ΠΑΟΚ, ο οποίος και μπορεί πια να επιστρέψει στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος.

Οι Πειραιώτες είχαν τετ-α-τετ με τον Μπουχαλάκη στο 5′ και δοκάρι με τον Γκιγιέρμε στο 62′, ενώ η Ένωση “απάντησε” τον Λιβάγια να μην μπορεί να νικήσει τον Σα στο 47′ και τον Βράνιες να στέλνει τη μπάλα άουτ με κεφαλιά εξ επαφής στο 81′. Με παίκτη λιγότερο οι γηπεδούχοι μετά την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Σιμόες στο 86′.

Παρακολουθήστε LIVE το ΑΕΚ – Ολυμπιακός από το Newsit.gr

 

Ο Ολυμπιακός έμεινε έτσι μόλις ένα βαθμό πάνω από τον ΠΑΟΚ στη βαθμολογία της Superleague και ο Δικέφαλος του Βορρά έχει την ευκαιρία να περάσει ξανά στην κορυφή του πρωταθλήματος, με νίκη στο ματς της Δευτέρας (27/01).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις