Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Μέσα Φορτούνης και Ποντένσε για το ντέρμπι! “Κόπηκε” ο Μεριά

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Μέσα Φορτούνης και Ποντένσε για το ντέρμπι! “Κόπηκε” ο Μεριά
ΦΩΤΟ Intime

Την αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ ανακοίνωσε στους παίκτες του Ολυμπιακού ο Πέδρο Μαρτίνς, με τον Κώστα Φορτούνη και τον Ντανιέλ Ποντένσε να συμπεριλαμβάνονται κανονικά σε αυτήν, αλλά τον Μεριά να μένει εκτός παρά την απουσία του Σεμέδο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε 20 παίκτες στην αποστολή για το ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, την Κυριακή (26/1), για την 21η αγωνιστική της Superleague.

Ο προπονητής των “ερυθρόλευκων” ανακοίνωσε στους παίκτες του τις επιλογές του, μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας για το μεγάλο ματς, με τον Κώστα Φορτούνη να επιστρέφει στην αποστολή, μετά το ματς Κυπέλλου με την Καλαμάτα όπου αγωνίστηκε για σχεδόν ένα ημίχρονο, και τον Ντανιέλ Ποντένσε να συμπεριλαμβάνεται κανονικά, παρά το γεγονός ότι φαίνεται να βρίσκεται μία ανάσα από το να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του στη Γουλβς.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Γκερέρο, Κούτρης, Ραντζέλοβιτς, αλλά και ο Γιασίν Μεριά, ο οποίος “κόπηκε” παρά την απουσία του Σεμέδο, λόγω της αποβολής του στο ματς με τον ΟΦΗ. Επιστροφή σε αποστολή των “ερυθρόλευκων” μετά από καιρό και για τον Τοροσίδη.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις