Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Παράταση στην υπόθεση του Χριστοδουλόπουλου! Αναβλήθηκε η εκδίκαση της προσφυγής της Ένωσης – Κατέθεσαν προσφυγή οι Πειραιώτες

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Παράταση στην υπόθεση του Χριστοδουλόπουλου! Αναβλήθηκε η εκδίκαση της προσφυγής της Ένωσης – Κατέθεσαν προσφυγή οι Πειραιώτες
ΦΩΤΟ eurokinissi

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της προσφυγής που έχει καταθέσει η ΑΕΚ κατά του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και του Ολυμπιακού, έπειτα από αίτημα των “ερυθρολεύκων”. Οι Πειραιώτες κατέθεσαν, παράλληλα, προσφυγή κατά της Ένωσης.

Παράταση πήρε η υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Η εκδίκαση της προσφυγής, που έχει καταθέσει η ΑΕΚ κατά του Έλληνα μεσοεπιθετικού και του Ολυμπιακού στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, αναβλήθηκε.

Την ερχόμενη Δευτέρα ορίστηκε η δίκη

Οι Πειραιώτες ζήτησαν την αναβολή της δίκης, η οποία ορίστηκε για την ερχόμενη Δευτέρα (23/7), ενώ κατέθεσαν προσφυγή κατά της Ένωσης.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αιτήθηκαν ακόμα να υποχρεωθεί η ΑΕΚ να παρουσιάσει το συμβόλαιο, πάνω στο οποίο έχει βασιστεί αυτή η δικαστική διαδικασία, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Οι “ερυθρόλευκοι” αναρωτήθηκαν σχετικά με τη σημερινή διαδικασία στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών: «Τι φοβάται η ΑΕΚ και δεν καταθέτει το συμβόλαιο που υποστηρίζει πως έχει;

Αρχικά έλεγαν ότι θα καταθέσουν ένα συμβόλαιο στις αρχές Ιουλίου, δεν το κατέθεσαν. Μετά μιλούν για ένα συμβόλαιο αλλά το κρύβουν. Γιατί το κρύβουν τι φοβούνται;»

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις