Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Τεράστια “μάχη” στο ΟΑΚΑ

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Τεράστια “μάχη” στο ΟΑΚΑ
Eurokinissi

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, στο μεγάλο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Superleague, με τις δυο ομάδες να… καίγονται για το «τρίποντο» (20:30, NewsIt.gr, Novasports 1).

Κανείς δεν θέλει να πάει στη διακοπή του πρωταθλήματος με… μουρμούρα. ΑΕK και Ολυμπιακός κοντράρονται απόψε στο ΟΑΚΑ, ζητώντας μόνο τη νίκη, τόσο για το γόητρο, όσο και για να μην απομακρυνθούν από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

https://twitter.com/AEK_FC_OFFICIAL/status/1048848467693654021

Η ΑΕΚ έρχεται από τις ήττες στα ματς με ΠΑΟΚ και Μπενφίκα -ξέροντας πως θα μπορούσε να είχε πάρει κάτι… παραπάνω και από τις δυο αναμετρήσεις- και θέλει να συνεχίσει την καλή παράδοση που έχει φτιάξει κόντρα στους Πειραιώτες τα τελευταία χρόνια (επτά νίκες μετράει η Ένωση στα δέκα τελευταία παιχνίδια της με τους “ερυθρόλευκους” ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης).

Την ίδια ώρα, στον Ολυμπιακό υπάρχει.. μουρμούρα μετά από τις ήττες από ΠΑΟΚ και Μίλαν και ήδη υπάρχει γκρίνια των οπαδών για τον Πέδρο Μαρτίνς, η οποία θα μεγαλώσει σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος στο ΟΑΚΑ. Οι δύο ομάδες έχουν τεθεί αντιμέτωπες 58 φορές, με την Ένωση να προηγείται στις νίκες (22) του Ολυμπιακού (16), ενώ 20 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

https://twitter.com/olympiacos_org/status/1048830462326722561

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμών. Εκτός μάχης είναι οι Λόπες, Άλεφ, Πόνσε, Μάνταλος, Οικονόμου και Αλμπάνης, ενώ ο Μπογέ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή μετά από σχεδόν δύο μήνες. Ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε… ανάσες στους βασικούς του παίκτες, αφού κόντρα στη Μίλαν έκανε εκτεταμένο ροτέισον στην ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων».

Φυσικά, τα.. βλέμματα θα πέσουν πάνω στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος την περασμένη σεζόν πρωταγωνίστησε στις νίκες της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού και φέτος αγωνίζεται στους «ερυθρόλευκους», έχοντας ανοικτή δικαστική διαμάχη με την Ένωση. Στις εξέδρες του ΟΑΚΑ αναμένεται να βρεθούν πάνω από 30.000 φίλοι των «κιτρινόμαυρων».

Πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ: Μπάρκας, Χουλτ, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μπακασέτας, Γκάλο, Κλωναρίδης, Λιβάγια.

Πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Βούκοβιτς, Μεριά, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Χριστοδουλόπουλος, Φορτούνης Γκερέρο.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις