Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Χάνει το ντέρμπι ο Μάνταλος! Η αποστολή της Ένωσης

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Χάνει το ντέρμπι ο Μάνταλος! Η αποστολή της Ένωσης
ΦΩΤΟ eurokinissi

Δεν έχουν τελειωμό τα προβλήματα για την ΑΕΚ και τον Μαρίνο Ουζουνίδη, με τον Πέτρο Μάνταλο να προστίθεται στους τραυματίες και να μένεις εκτός αποστολής για το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής στη Superleague, με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Ο Πέτρος Μάνταλος συνέχισε να νιώθει ενοχλήσεις στο αριστερό του γόνατο και στην τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και έμεινε τελικά εκτός αποστολής από τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Ο προπονητής της Ένωσης δεν θα έχει στη διάθεσή του, ούτε τον Έκι Πόνσε που “χτύπησε” στον αγώνα του Champions League κόντρα στη Μπενφίκα και οι εξετάσεις έδειξαν θλάση στο δικέφαλο. Επέστρεψε πάντως στην αποστολή μετά από καιρό, ο Λούκας Μπογέ.

Η ενημέρωση από την ΑΕΚ

Στο πρόγραμμα δεν συμμετείχε ο Πέτρος Μάνταλος που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο αριστερό του γόνατο, ενώ ο Μάριος Οικονόμου εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στον αριστερό γλουτιαίο. Επίσης, ο Χρήστος Αλμπάνης συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Ο Έκι Πόνσε υπεβλήθη σε απεικονιστικό έλεγχο, τα αποτελέσματα του οποίου έδειξαν θλάση πρώτου βαθμού αριστερού δικεφάλου.

Η αποστολή της Ένωσης για το ντέρμπι

Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Αϊντάρεβιτς, Σιμόες, Κλωναρίδης, Γαλανόπουλος, Μοράν, Γιακουμάκης, Γιαννιώτας, Μπακασέτας, Μπογέ και Λιβάια.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις