Πέμπτη, 2 Μαΐ
19oC Αθήνα

ΑΕΚ – “Όρθια” η Βίντι στην έδρα της Μάλμε! video

ΑΕΚ – “Όρθια” η Βίντι στην έδρα της Μάλμε! video

Η Βίντι κατάφερε να φύγει με την ισοπαλία (1-1) από την έδρα της Μάλμε και το… μικρό προβάδισμα πρόκρισης για τα πλέι οφ του Champions League. Εφόσον περάσει το εμπόδιο της Σέλτικ, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει το νικητή του συγκεκριμένου ζευγαριού.

Μικρό προβάδισμα πρόκρισης στα πλέι οφ του Champions League πήρε η Βίντι, μετά και το 1-1 που έφερε μέσα στην έδρα της Μάλμε.

Οι Σουηδοί έπαιξαν καλύτερα από τους φιλοξενούμενους, αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι καλύτερο κόντρα στη μαζική άμυνα των Ούγγρων.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 62′ με δεξί πλασέ από το ύψος του πέναλτι του Κρίστιανσεν, όμως η Βίντι ισοφάρισε εννέα λεπτά αργότερα με κοντινό σουτ του Νεγκό από πλάγια θέση. Ν

Να θυμίσουμε ότι ο νικητής της αναμέτρησης θα κληθεί ν` αντιμετωπίσει στα πλέι οφ του Champions League μία εκ των ΑΕΚ και Σέλτικ.

https://www.youtube.com/watch?v=2A_0mYElt24

https://www.youtube.com/watch?v=USFdhYy5e-8

Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων:

Μάλμε (Ρέσλερ): Νταλίν, Λάρσον, Νίλσεν, Μπένγκτσον (31` Μπρόρσον), Κρίστιανσεν, Σαφάρι, Τραούστασον (46` Λεβίτσκι), Μπασιρού, Ρίεκς, Άντονσον (80` Γκαλ), Ρόζενμπεργκ.

Βίντι (Νίκολιτς): Κόβατσικ, Στόπιρα, Γιουχάζ, Βινίσιους, Φιόλα, Νεγκό, Νικόλοφ, Χάτζιτς, Μ. Σκέποβιτς (82` Βάργκα), Κόβατς (78` Πατκάι), Λάζοβιτς (89` Στ. Σκέποβιτς).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις