Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

ΑΕΚ: “Ουρές για τα διαρκείας στο ΟΑΚΑ” [pics]

ΑΕΚ
instagram.com/aekfc_official

Ο κόσμος της ΑΕΚ δείχνει από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας πως θα σταθεί δίπλα στους “κιτρινόμαυρους” και τη νέα σεζόν.

Οι φίλοι της ΑΕΚ σχημάτισαν ουρές στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα κάτω από τα επίσημα του ΟΑΚΑ, προκειμένου να ανανεώσουν – αγοράσουν κάρτες διαρκείας για τη σεζόν 2018-2019.

Η ανάρτηση της ΑΕΚ στα social media

«Oυρές από το πρωί στην αίθουσα εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ κάτω από τα επίσημα του ΟΑΚΑ αλλά και άψογη εξυπηρέτηση στους φίλους της ομάδας μας που ανανεώνουν το διαρκείας τους για να ζήσουν και εφέτος μεγάλες στιγμές στο πλευρό της μεγάλης τους αγάπης, δίπλα στην πρωταθλήτρια Ελλάδας 2018.

Η κορυφή είναι μόνο η αρχή και όλοι πλέον γνωρίζουν ότι τα καλύτερα είναι μπροστά μας!

Το τμήμα εισιτηρίων διαρκείας άνοιξε τη λειτουργία του σήμερα κάτω από τη θύρα των επισήμων του ΟΑΚΑ (είσοδος από κεντρική Πύλη A) και καθημερινά θα εξυπηρετεί τους φιλάθλους μας από τις 10:00-18:00, αλλά και τα Σάββατα από τις 10:00-14:00.

Από την Τετάρτη 11 Ιουλίου μέχρι και την Παρασκευή 3 Αυγούστου θα συνεχιστεί κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στο σύνολο των ελεύθερων θέσεων».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις