Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

ΑΕΚ – Ουζουνίδης: “Αξίζει να χάσουν οι οπαδοί μας λίγο από τις διακοπές τους” – video

ΑΕΚ – Ουζουνίδης: “Αξίζει να χάσουν οι οπαδοί μας λίγο από τις διακοπές τους” – video
ΦΩΤΟ youtube

Κάλεσμα στον κόσμο της ΑΕΚ να γεμίσει το ΟΑΚΑ στη ρεβάνς της ΑΕΚ με τη Σέλτικ, που θα γίνει παραμονή του Δεκαπενταύγουστου, έκανε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. “Αξίζει να χάσουν οι φίλαθλοί μας λίγο από τις διακοπές τους για να βρεθούν κοντά μας και να σπρώξουν την ομάδα σε μια μεγάλη πρόκριση”, τόνισε.

Μάλιστα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης επισήμανε πως οι οπαδοί της Σέλτικ μίλησαν για τον δικό τους… Παράδεισο (σ.σ. το Celtic Park), τονίζοντας όμως πως “… εμείς μπορούμε να μιλήσουμε για τη δική μας Κόλαση”.

“Όταν έχεις ένα τέτοιο αποτέλεσμα εκτός έδρας, σε ένα τέτοιο γήπεδο και με τις συνθήκες που ήρθαν πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα, πλέον εξαρτάται από εμάς. Θέλουμε πάρα πολύ τη στήριξη του κόσμου”, ανέφερε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός, μιλώντας στο στο AEK TV.

ΑΕΚ – Σέλτικ: Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα του ΟΑΚΑ

Στη συνέχεια, ο προπονητής της ΑΕΚ υπογράμμισε: “Το γνωρίζουμε ότι η ημερομηνία της ρεβάνς είναι δύσκολη για τον μέσο Ελληνα, αλλά αξίζει να χάσουν οι φίλαθλοί μας λίγο από τις διακοπές τους για να βρεθούν κοντά μας και να σπρώξουν την ομάδα σε μια μεγάλη πρόκριση και να χαρούμε στο τέλος όλοι μαζί. Έχουμε έναν σπουδαίο αντίπαλο, αλλά δείξαμε ότι έχουμε και εμείς μία σπουδαία ομάδα που έχει συνέχεια από την περσινή σεζόν. Τα παιδιά έχουν αυτοπεποίθηση και θα παρουσιαστούν καλύτεροι. Και θέλουμε τον κόσμο για να πάρουμε αυτό που χρειάζεται”.

Καταλήγοντας, ο κ. Ουζουνίδης τόνισε: “Ο Ελληνας φίλαθλος μπορεί να δημιουργήσει καταπληκτική ατμόσφαιρα. Οι οπαδοί της Σέλτικ μας μίλησαν για τον δικό τους Παράδεισο, εμείς μπορούμε να μιλήσουμε για τη δική μας… Κόλαση, πάντα με την καλή έννοια αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρόκειται για ποδόσφαιρο”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις